FOLLOWERS

Isnin, Jun 11, 2012

DEDIKASI ISTIMEWA UNTUKMU

Ehem..ehemmm..
indunyerrrr kat blog..
dah lama sangat rasa tak menaip ni..
macam kekok pun ye juga..huhu
tapi nak jugak menaip..

Saya muncul hari ini untuk menaip entry khas ini..
entry ini saya tujukan khas untuk orang yang saya sayang..
yang sentiasa bersama saya ketika saya perlukan dia..
yang sentiasa menegur tika saya buat kesilapan
yang ketawa bersama ketika saya gembira
yang sentiasa cuba membentuk saya menjadi yang terhormat..

SELAMAT HARI LAHIR..awak..
semoga dengan pertambahan usia bertambah kematangan..
diberikan kesihatan yang baik
dan dilimpahkan rezeki..

SELAMAT BEKERJA DI TEMPAT BARU DI USIA BARU..
semoga bertambah sukses..
semoga terus hebat dalam setiap yang dilakukan..

Saya bangga denga awak..
moga kekal dengan jati diri awak sekarang..
mis u.luv u..much!




* Semoga apa yang kita tangiskan hari ini menjadi perkara yang membahagiakan pada masa depan & tak selalunya perkara yang menggembirakan akan sentiasa menyenangkan...

20 komen:

Rohani Hashim berkata...

a'ah mmg lama sgt kan...umm selamat hari lahir jugak buat dia ;)

JIJI YU berkata...

waduhhh..bila ni kak...reveal la kat adik jiji ni..

khaifaiz berkata...

dah lama x kesini... selamat pada yg berkenaan

aDisH.sHidA berkata...

happy birthday utk "awak" QR...

semoga bahagia dan jangan lupa jemput kakakecik erk

IBU GEBU berkata...

siapalah insan bertuah tu kan?

Rozuan Ismail berkata...

kak bila nak langsungnya ni

Citarasa Rinduan berkata...

hapy birthday bt dia..

moga sentiasa dirahmati

missSenget berkata...

awak2, hepi besday jugak..!


nnt ade berita gembira, layangkan lah kad pada kami..

keh3..

Sunah Sakura berkata...

uiyooo..da lama sangat ni tak update...berapa bulan eks? :p

takmo bagi gambar, meh datang sini jumpe! :p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

selamat hari lahir juga untuk "awak"


p/s: amboi kak...lamanya menghilang....

Syira berkata...

salam...

lama benar akak tidak berblog yea..


selamat kembali...

Kaki Wayang berkata...

Anda dipilih sebagai BLOG PILIHAN Kaki Wayang Paling Hangat!

http://informations-the.blogspot.com/2012/06/edisi-blog-pilihan-5-blog-pilihan.html

msredcheesecake berkata...

HB tuk 'awak' tu jugak... hhee

pak mat berkata...

dengan ucapan secara umum ini...
walau tidak secara khusus
walau tidak nyata itu dan ini.
percayalah...
bersenyumlah insan tersebut
terharulah dia dgn semua ini
berterima kasihlah dia kpd qasehraihan untuk yg ini
juga untuk yg semuanya.
dan mengertilah...
pastinya dia rasa apa yg dirasa bersama.

Adylia Qarissa berkata...

semoga 'awak' panjang usia :P

qasehraihan berkata...

kepada pak mat:

terima kasih atas segala kasih sayang dan kekuatan yg diberikan..
semoga yang baik2 akan dikurniakan untuk kita..amin

Ujang9897 berkata...

igtkan dh bakar blog...=)


sapa si dia..hee

kay_are berkata...

memang lame betul.. dekat 6 bulan kot.. tapi still orang masih ingat.. kagum! =) welcome back!

Mrs.Yie berkata...

semoga selamat segalanya.. :)

Che Rosliza Che mat berkata...

happy birthday buat dia ya...cantik kek tue..

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan