FOLLOWERS

Isnin, Oktober 03, 2011

BERNIAGALA ELOK-ELOK..JANGAN TIRU PATERN ORANG

klik untuk lebih jelas..
ni print skrin kat fb link



ni kes tiru patern tudung..
model kat atas tu pakai tudung, tiru patern tudung butik fareeda..
Butik Fareeda telah mengeluarkan amaran saman ke atas As-Shamim Collection..
sebab tiru patern tudung mereka sebiji-sebijik..huhuh


ni tudung fareeda original..




cantik kan??harganya pun cantik jugak..
banyak lagi patern kat butiknya..
tudung fareeda ni boleh tahan mahal regenya..
pastu bila ada yang tiru patern...jual lebih murah..ramaila yang beli yang murah tu..
best kan??hehehehe....

tapi tidak adil kepada yang memang beli tudung original fareeda..
malah lebih tak adil kepada pemilik butik tu, yang susah payah paternkan..
mau dia tak nak saman..
samannn..jangan tak saman..hehehe
kita nak marah gak..
sebab kita member butik fareeda..hehehehe

ni hah member kad kita..hihi




ok..itu aje cerita pasal curi patern..
janganla buat keje gitu...berniagala dengan jujur..
biar berkat..

motif entry :
nak bagitau kita member Butik Fareeda..kahkahkah


sekian..




* orang melayu selalu sangat stail tiru-tiru gini..huhuhu
* mesti DIA tak suka baca motif entry ni..kan awak kan??..huhu..

10 komen:

khaifaiz berkata...

owh bisnes

Aku Ibu Muda berkata...

hurm...banyak je yg tiru2 pattern skang ni kan

Lelaki Ini berkata...

biasa la tue...
china pun byk copy2

JIJI YU berkata...

kira macma plagita jgk le ni ek

SYARIFF HAIKAL berkata...

ha sy kenal..inilah fareda.!~kn!

yana halim berkata...

hoh...tiru pun masih x sama...

Sunah Sakura berkata...

ahaha..kakak comot!!!! saya tak minat tudung fareeda...balik2...*tutup pintu*

Qaseh dalia adelia berkata...

mmg mahal gila tdung ni huh

Solihin Zubir berkata...

kesian kt model tudung pattern tiruan tu.. tak pasal2 muka dia feymes.. hak3..

miss daya berkata...

raya nnt nak carik tudung yg cam kaler oren tu la.. cantek ;0

hmm tiru paten tapi kualiti ok tak? ;p

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan