FOLLOWERS

Rabu, Januari 12, 2011

BEKAS TUNANG JIMMY SHANLEY


semalam baca mstar online..
kesian pulak bila baca kisah jimmy shanley ni ek..
nampakla dia berusaha nak selamatkan rumahtangganya..



ikatan perkahwinannya dengan suhaila dikatakan semakin rapuh bila dia dilihat di mahkamah syariah shah alam, pada Isnin lalu bersama peguamnya untuk urusan tuntutan 'kembali taat' atau nusyuz isterinya tersebut...



kesian..
sebab baru kawen bulan oktober lepas..
dah berabis riban2 pun utk majlis tu kan..
apa yg sebenarnya berlaku kita xtahu...
hanya yg mengalaminya aje yg faham apa sebenarnya yang berlaku..
kita hanya mampu tengok aje la ek..mmm





tapi kengkawan tau x?????
jimmy ni sebelum btunang dan kawen dengan suhaila ni,
dia pernah bertunang dengan orang lain...xtau ek???


*



*



*



*



*



*



*


ni gambar bekas tunangnya...

tomeiii bangat..hehe
nama malla..bukan yasmin hani k..tp mcm seiras ek..
skang malla ni dh bahagia dengan suaminya..
dah jimmy xnak dia sangat kan...uhuk uhuk..


-end-

* ni ke yg dikatakan 'what goes around comes around ek??' hehe..memandai je speku..huh








13 komen:

Ahmad Muzaffar =) berkata...

karma~~

mizz sue berkata...

comelnye bekas tunang dia

qasehraihan berkata...

ahmad muzafar:
karma ek???
tadak jodoh kott..hehe

qasehraihan berkata...

mizz sue:
comeii kan...
dah bkn jodoh depa nk wat cne..

AMMAR YASIR berkata...

Baru je kawin nak cerai dah... buat habis duit je buat majlis kawin besar-besaran dulu...hurmmmm

qasehraihan berkata...

ammar:
jodoh , rezeki, ajal ketentuan ilahi..huhu

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

bini die cantik.
bekas tunang lg cun.

qasehraihan berkata...

ctiey:
agree...
bini kayooo tu!!..haha

nerves berkata...

uhh..sian jimmy....

melepaskan ex tunang die yang cun..haha

qasehraihan berkata...

nerves:
sian kat bekas tunang dia la..
sbb jimmy yg break..huhu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

mase jimmy kawen dulu , memang frust giler ar...=.='..
Kalo betol dia nak cerai , lagi laa frust menonggeng....T____T

♥ Princess ♥ berkata...

what goes around comes around..ekeeke

Eera Shera berkata...

haha..baru tau.siyes cantik..mcm yasmin hani

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan