FOLLOWERS

Selasa, Ogos 07, 2012

PERSOALAN HARGA TUDUNG FAREEDA

Ada yang request tanya harga tudung Fareeda dalam entry tadi..huhu
saya sebenarnya segan nak cerita tentang harganya tu..
lain orang lain minatnya..lain la pendapatnya..huhu

harga 5 helai tudung yang dibeli tu..


2helai rozanna (3layer) dan 3helai sofiya (3layer)..
total RM710..gullppp..
ikat perut sebulan..hehe


*sebenarnya semalam pergi lagi..nak cari kot ada hitam putih..tapi takde..dalam butik pun kosong..huhu..sesiapa ada yang nak let go yang kaler putih hitam bolehla bgtau saya..huhu



23 komen:

Anum berkata...

pengsan

~~Ticer Wann~~ berkata...

ohoiii mahainya... Ticer pakai tudung yg jual 12hinggit sehelai.. ngeee :D

Saleha berkata...

betultu, lain orang lain minatnya..
hadiah untuk diri sendiri apa salahnya.. ada duit lebih sikit lainlah kalau nak bergaya tapi berhutang tak eloklah..
macam saya plak, saya sayang nak beli tudung mahal2 tapi saya suka tukar perabot..
erk.. memang makan duit tapi bukan selalu, kalau dapat bonus atau ada lebihan sikit2 , drp bazirkan kot benda lain kalau beli benda yang nampak dan boleh pakai lama tak salah rasanaya.

simpan pun perlu gak, tp sesekali keluar duit untuk gembirakan diri sendiri tak salah kan?

pinky berkata...

ada satu...tapi warna pink...klau nak blh email sy...hehehe...sekali je pakai...

redza berkata...

woww gullpp

:: Mrs.Eady :: berkata...

mahal nyer!

Chekgu Azrine berkata...

belum penah beli sekaligus banyak..tak mampu..hahaha..td baru rembat 1 warna hitam hijua.. dlu kawan saya ada jual hitam putih..dah trlepas plak sis..

akak blm ada banyak collection..segan nak tunjuk..hehehe

LOLA KE NIE? berkata...

uit..biar betol..tudung pon mahal jgk..

wah, baru tau..

huhu..~

Cho Zila berkata...

ala sekarangni kat luarpun mahal gak kot.. takperlah dah suka kan.. ni memang dah terbekan sampai lima di belinyer yerk.. rayani sakanler posing ngan tudung barukan.. mesti dah tak sabar nak rayakan...

-gedek! berkata...

tak jadi uncle nak pakai tudung....

haha!

Hani Shaklee berkata...

mahalnyerrr...gulp gulp..

pB berkata...

selalu tengok orang pakai tudung nie

tapi pB tak mampu nak beli ...

eima berkata...

dasatkan kat butik smlm pi pun kosong ..pastu nk tempah pun tak kasi ...sia dah hulur duit nk byr penuh ...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

pitam..

mujur sy bukan penggemar tudung awning :)))

♥cikmOt♥ berkata...

ERKKK FENGSAN MAK...

sib baik mak pun tak gemar tudung awning...

agaknya ada value tak nak trade in cam emas tu...hehehe...

tapi betullah...kerana minat kan...agagagaga

JIJI YU berkata...

stendet bajet cikgu perempuan yang nak beraya..

ieda berkata...

fitam ! ...
kalau akk bukan ikat perut dikk
ikat mulut .. semua lahh ekeke ;))

Rohani Hashim berkata...

tak trkejut kak, sbb dh tahu harga fareeda ni. cuba tgk harga d'haja plak, nak nak koleksi trbaru nih. 710 tu bleh dpt 2tudung je. tp tu lah, semua nya senteng2, maka xdapek la sy nk merasa kak...

Citarasa Rinduan berkata...

Mmg teringin.. Tapi harganya bt diri ini kn fikir byk kali

tapi u kt diri sendiri. Apa salahnya kan...

Thanks bkongsi... Lama kak nk tau jwpnn ttg harganya. Sblum nie singgah bc entry adik jer

Ardini Humaira berkata...

fuyyoh... telan ayaq lioq.. dni tak penah beli fareeda.. tak mampu sobsss

Kesuma Angsana berkata...

aduhai ni mmg menang membeli alah memakai hehehe

kay_are berkata...

mahalnye tudung! kalu aku baik guna duit tu beli smartphone lagi best ^__^

QasehnyaRania berkata...

ya betul minat org lain2 tak sama..
ciksu suka manjakan diri sebagai hadiah utk diri sendiri..penat bekerjakan ...

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan