FOLLOWERS

Selasa, April 05, 2011

TIPS BAGAIMANA LELAKI BOLEH GEMBIRAKAN PASANGANNYA BILA BERBUAL...

lain orang pasti lain pandangan..
tapi ini salah satu tips yang boleh kalian praktikkan..


humor memang di perlukan oleh seseorang perempuan...
orang perempuan mudah ketawa... 
jadi..kalau lawak yang bagi orang lelaki takdela lawak mana..
ia berlainan dengan orang perempuan yang mungkin perkara yang 'lawak gila'..haha
yang boleh buat dia ketawa tak henti-henti...
sambil tepuk2 bahu anda..anda pasti gembira melihatnya kan..hehe

menyakat tu penting juga sebagai bahan perbualan...
kalau jadi lelaki yang takde sifat humoris...
masuk tabligh lagi bagus..hakhak *ok gurau


perempuan sukakan emosi...
adakalanya cara perempuan mengaplikasi emosi dengan cara sangat kelakar...
mimik muka mereka dan cara mereka mengambil hati lelaki 
dengan godaan manja..anda suka kan?...*wink


jangan lupa selitkan humor lucah..
'open minded' tu perlu kadang-kala...
ye..kenang kembali kisah lalu yang manis dan kelakar.. 
jadikan topik semasa berbual berduaan... 
gamatkan perbualan dengan gaya lakonan yang beria dan bersungguh...
anda pasti gelak guling-guling...hakhak



gambar sekadar hiasan


-end-

* buatlah pasangan anda ketawa... masalah seakan hilang bila dapat ketawa dengan yang tersayang...kalau tak ketawa jugak..geletek je...kihkih

sumber rujuk : sini

62 komen:

ApiH berkata...

pendek kata, selalu la bergurau senda dgn pasangan tak kira di mana saje... heheheee....


Mahalnya gambar

Yan berkata...

akak selalunya ceritakan keletah anak2 yang lucu2. sure dia gelak besar.. dia jarang ada di rumah.. so, banyak miss moment dgn anak2. akak tukang bawak berita lah..

MIZZ SUE (asam.garam.gula) berkata...

hihi..tips ni..

kpah k-poh berkata...

P/S : utk pasangan yg dah kawen saja kot..kalau yg belum sah nikah tu...takut pulak lain jadinya...

Isteri Yang Comel berkata...

blushing sekejap... semua tu selalu buat
k. pah tuk yang dah tawen jer kan k. pah

Jejaka Terhangat berkata...

erkk..tiap2 post slalu ada micheal scofield..tp kali ni dgn sara tancredi plak..ada khabar angin kata si wenworth miller tu gay..kehkeh..

Ujang9897 berkata...

kacang jer nie....=)

Faizal Fredley berkata...

dah biasa buat dah..hehehe

mrs.sabri berkata...

mr.suami sgt pandai melawak..alhamdulillah..terhibur hati :)

Pendekar Berkuda berkata...

okay...faham... mekasih dengan info ni....

mykhalis berkata...

hmm.. Khalis bagi blog kat orang rumahsuruh dia baca.sbb Khalis pandai menulis,tak pandai cerita..buleh tak cam tue..hehe.. takde.. Alhamdulillah.. tips isteri takde ke?ke nak Khalis bagitau apa suami nak dari isteri?ehe

YanaMIB berkata...

ujang over tang humor lucah tu je..dem! lariikkkkkkkkkkk~ =P

JIJI YU berkata...

kire bergeli geli la ni ek

Scofield berkata...

Yang..
awak ni macam2 ek..haha
btw..mksih..saya tau la saya ni nakal, xyahla bgtau orang..kahkah
entry untuk saya a ni ek..hakhak

sayang awak.indu awak..

Qaseh dalia adelia berkata...

hik2 qaseh salu buat tolol depan hencik kyle

Rozuan Ismail berkata...

saling mengenali tu penting.. lelaki dan pompuan kan berbeza sifat..thanks akak for sharing..

Sunah Mohammad berkata...

kene wat lawak eh? ok...tapi jadi diri sendiri pun lagi baik kan? :)

nelly berkata...

berguna !!

AH7 berkata...

suke gambar scofield ngan dr sarah dalam prison break ni..so sweet

nazirulhazwan~ berkata...

jd pendengar yang bagus, tu yang utama, ramai lelaki fail bab ni

mommylavender berkata...

ntah la..mommy rase, mommy siyez ...en somi mommy pun same...tah bile nak gelak, ~hee

bard bahtiar berkata...

semua ciri-ciri di atas ada kt sy..wow! hehehe....

Izamir Ridzwan berkata...

huh.. good tip ni qaseh..

kay_are berkata...

tapi kadang2 ade gak yang x ske orqang ske wat lawak ni.. so kne tengok orang dulu r kan? michael scofield!! sara!! xtau pe ending cite ni..

mzhany berkata...

humor lucah tu kalau bleh dielakkan la....tak semua org suka melucah ni kan kak

ZACK ENTRY berkata...

alamak tak ada calon lagi, macamana nak praktikkan tips kat atas..^^,

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

hahaha...mmg pun..menyakat dan humor la ubatnya. tp kalo humor lucah tu..hhmm..xtakut dah, lg seronok la kot..pastu 'seronok' lg la :-D

qasehraihan berkata...

@ApiH
ye betul tu..hehe

qasehraihan berkata...

@Yan
bagusla cmtu kak..hehe

qasehraihan berkata...

@MIZZ SUE (asam.garam.gula)
untuk sue yg dh nak kawen jugak..hehe

qasehraihan berkata...

@kpah k-poh
ye ke kak??hehe

qasehraihan berkata...

@Isteri Yang Comel
blushing ek??hakhak..klakar kamu neh

qasehraihan berkata...

@Jejaka Terhangat
JT awak komen lari topik..kihkih..

qasehraihan berkata...

@Ujang9897
kamu mmg jang...sape xkenal..ahakss

qasehraihan berkata...

@Faizal Fredley
bagus tu..hehe

qasehraihan berkata...

@mrs.sabri
tahniah kak..hehe

qasehraihan berkata...

@Pendekar Berkuda
sama-sama

qasehraihan berkata...

@mykhalis
ok gak tu :-p

qasehraihan berkata...

@YanaMIB
kamu tunang dia mesti pening layan dia ek?nak2 dh nk kawen..haha

qasehraihan berkata...

@JIJI YU
bgeli-geli tu apa ustad??hehe

qasehraihan berkata...

@Scofield
hehe..yang luv u..

qasehraihan berkata...

@Qaseh dalia adelia
tolol ek??haha

qasehraihan berkata...

@Rozuan Ismail
stuju tu wan..slmt study

qasehraihan berkata...

@Sunah Mohammad
mmg kena jd diri sdri..tp kalu berubh kpd lebih mesra alam lg bagus..hehe

qasehraihan berkata...

@nelly
o ye ke..gud..hehe

qasehraihan berkata...

@AH7
ni sorang ag komen lari topik..gmbr saya jg yg kamu nmpk ek..hehe

qasehraihan berkata...

@nazirulhazwan~
btul tu naz..naz xaktif blogging cm dlu ek..org folower 3k yg paling down to earth..kagum ngn tuan hamba ni..hehe

qasehraihan berkata...

@mommylavender
saya gelak bc komen akak..

qasehraihan berkata...

@bard bahtiar
wow gak!hehe :-p

qasehraihan berkata...

@Izamir Ridzwan
yg baik ikut..hehe

qasehraihan berkata...

@kay_are
sbb tu td ckp kena open minded..hehe

qasehraihan berkata...

@mzhany
btul gak tu..yg bese2 ar..jgn over..hehe

qasehraihan berkata...

@ZACK ENTRY
kena cepat cari calon ar..hehe :-p

qasehraihan berkata...

@BLADE EDGE
lain mcm komen kami ni blade, kompius jap..hehe

Woofer Storm berkata...

sy suka je berguaru2 ni tapi bab humor lucah tu nak lari sekejap..hahaaaa lariiii

qasehraihan berkata...

@Woofer Storm
haha..lucu kamu ni..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

sumenye betul..
yakkss!....akak ni byk pgalaman kowt!

Belalang Hijau berkata...

sgt sokong yang perempuan suka lelaki yang ada sifat kelakar. satu lagi gurl suka pada lelaki yg agak nakal...

betul, x tipu...hehehe

qasehraihan berkata...

@♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥
hehe..ye kot..ahakss

qasehraihan berkata...

@Belalang Hijau
stuju ngn belalang..hehe

Solihin Zubir berkata...

humor lucah? hoyeah! haha..

err.. sy suka gurau kasar.. :D

khaifaiz berkata...

susah juga nk buat humor.. kene tgk moonlight dia.. silap2 boleh betambah merajuk plak

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan