FOLLOWERS

Ahad, Ogos 14, 2011

SOALAN PANAS DITANYA KEPADA QASEHRAIHAN..

kenapa sejak 2 menjak ni masa 24 jam rasa tak cukup??
rasa banyak je benda nak kena buat..
tapi tak terbuat..
ke sebab banyak tidur..ye gak kot ek..hakhak


bila kepala banyak berfikir..
memang badan rasa nak baring je manjang..
bila dah baring mula penyakit ' mim alif lam sin' datang..
betul ke tu eja tu..nanti xpasal ostad jiji sound..hakhak
agaknya sebab tu la keje tak menjadi ye dak..huh
blog pun jejarang skali je update..
sebab penyakit tadi a..huhu

bila lama tak update blog..
beberapa persoalan di kalangan kawan-kawan muncul..


1) nape lama menyepi??
jawapan : sebab penyakit di atas + otak tepu


2) nape lately entry sedih je??
jawapan : sajo jah..skali skalo nok jiwo takpo la deh..hehe
tapi tak bermaksud pape pun tu..


3) camna urusan mengejar penghutang dah selesai ke??
jawapan : tak selesai, masih RM1400, penghutang menghilangkan diri..huh
rilek..bulan puasa ni..pah raya nanti mesti dia dapat banyak duit raya..
kita kejar a balik..utang tetap utang..hakhak



ada lagi kot persoalan lain..
tapi itu persoalan utama la..
tapi walaupun takda entry, saya tetap masuk baca blog kawan2..
antara komen dengan tak je..jangan marah ye geng..


ok..stakat ni dulu coretan petang ni..
caw ci caw..


-end-



* tak sabar nak balik kampung!!

13 komen:

Papa Mifz berkata...

lepas rayo minta penghutang tuh bayar double la....rm2800....hehe

JIJI YU berkata...

oo bru aku tau ape sebab

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

lg ditangguh, lg lambat la nak selesai hutang tu..kalo bayar sekaligus kan bagus. esok2 xpyh pening2 nak kumpul duit nk bayar dah..

~~Ticer Wann~~ berkata...

kito kejar sampai dapat penghutang tu... sabo je la..

bard bahtiar berkata...

sabor la adik..nnti abg bg barang sebiji dua kuih samprit nak?

Belalang Hijau berkata...

saba jela...dugaan tu :)

khaifaiz berkata...

tak sabar juga nak balik kg

kokser kokdam berkata...

jiwo..!!

hahahaha

eh.. pose pose

Sunah Sakura berkata...

kalo saya wat entri sedih2 mesti sume terus cop jiwang...erkkk~

mzhany berkata...

ha kak hurmmm sy igt kes utang udah setel, tapi takpe kak, bak kata kak, bulan pose ni...stop dulu, nnti raya kejar balik ;)

tapi kn dia tu dpt lagi ke duit raya...eh!

Qaseh dalia adelia berkata...

emm belum bayar lagi ..xpe lah ,kemana pun dia lari pasti ada yang mencatit =)

shah Blogger berkata...

sabar je la. happy go lucky ye dekat2 raya ni :)

kay_are berkata...

same r.. lame tak mengupdate. em.. tak setel lagi hutang nye?? ish ish

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan