FOLLOWERS

Khamis, Ogos 11, 2011

PILIH..PILIH..PILIH..

kekadang dalam hidup ni kita akan berdepan dengan keadaan
yang mana memerlukan kita memilih satu antara dua..
kalau kita pilih A..dalam pada masa yang sama..kita akan kehilangan B... 
kita kene blaja untuk let go satu benda yang kita sayang...
and yes...itu lah life..
sume perlukan pengorbanan..




tapi pernah ke kita fikir..
apa akan jadi kat B ??
kenapa masa nak pilih A..tak fikir untuk pilih B ??
mesti la sebab, kita sayang B itu sayangnya tak sebanyak pada A..
apa point yang diguna pun..pasti kita akan buang B..




nasib kau la B..
kau menangis air mata darah pun takda guna..
sebabnya dirimu sangat tidak bernilai..
kau sebenarnya tak berharga pun..takda pun takpa...
apa ayat yang sesuai??..padam muka ke kesian?? huhuhu..




-gambar sekadar hiasan-




-end-





* degil dan gila..

16 komen:

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

huhu...

sy terasa sesuatu lah. mcm kene ngn saye ni. hehe

Lea IsNaw! berkata...

sedang dlm dilema ker???

sYafIk-wAy berkata...

kadang-kadang pasangan kita bukan seperti yang kita harapkan , tapi kita boleh berdoa supaya ia jadi yang seperti kita harapkan .

Sunah Sakura berkata...

errr...kenapakah ini..hhuhuu

khaifaiz berkata...

ambik je dua-dua... buat backup mana tau

Qaseh dalia adelia berkata...

kesian B huhu

JIJI YU berkata...

jgn pilih sebab nafsu je

gedek! berkata...

baling coin lah....

Solihin Zubir berkata...

jgn yg dikejar x dpt, yg dikendong berciciran dhla.. heheh..

Papa Mifz berkata...

kalo ada plan C sekali lebih bagus...;)

pak mat berkata...

bagai menarik rambut dari tepung,
rambut tak putus,
tepung tak berselerak

sepertinya sukar
untuk berjaya kedua-duanya

bighagenjo berkata...

eh, kenapa tulisan nih, tak nampak

Edy Zaidi berkata...

kenapa tiba2 belajar ABC pulak ni?hehe

Raden berkata...

sy nak dua2 A dan B. bleh?

cikgu...sy bz skrg. sori lame tak jenguk cikgu

fyy mokhtar berkata...

eyh kak qaseh. plss pilih E :lariiiiii

kay_are berkata...

macam ade masalah ati.. rase nye r.. ape pun banyakkan bersabar ye =)

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan