FOLLOWERS

Rabu, Disember 14, 2011

BILA DENGAR LAGU NI..BOLEH INGAT SATU-SATU PERJALANAN CERITA TU..

tajuk entry paling panjang semenjak berblog..haha..
terbuai-buai dengar lagu ni..


Lirik Lagu Ombak Rindu–Hafiz/Adira

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku







dah agak lama saya guna caller rington lagu ni..
hari tu DIA tanya lagi lagu apa masa dia call..
sebab tu saya buat entry ni..haha


-tamat-



* lagu ini dituju khas buat DIA yang jauh..huhuhu
*takde idea nak berentry..sori ye all..huhu

15 komen:

Lea Isnawi berkata...

takde feel nak layan lagu ni
sebab tak tengok ombak rindu lagi

sobs

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

mood tgh jiwang ker?? hehehehe.. :-)

khaifaiz berkata...

semua org tgh gila dgn lagu ni bukan... SEO strategi ni.. hehehe

Enh Ear berkata...

LOVE THIS SONG TOO..
ada banyak masud mendalam..

Rozuan Ismail berkata...

lagu ni best

Cikgu Fikri berkata...

pssssssssstttttttttt...
fiq nk komen ni..
tapi segan..
fiq bisik jerk lah..
jgn bgtahu sesiapa tau...
erm..
fiq sbnrnya..
erm..
sbnrnya..































































baru jerk tengok tadi filem ni..
ARGH!!!!
segan gler nak bgtau..
semua dh tgk, fiq baru nk tgk...
btol 2, bla ingt lagu tu, tringt jln cter tu... :)

Woofer Storm berkata...

persoalanya skg dia tu sapa sis??

#wa tertanya2 ni..hehe

LZ's Novel berkata...

Xabes lg ombak rindu... Hahahah!

Papa Mifz berkata...

nih fanatik ombak rindu ni kan...

Solihin Zubir berkata...

amboii.. dh brapa kali khatam filem tu smpai bleh ingat satu2 jln cerita dia? haha..

Juliet_iRa~" berkata...

alololo sweetnya...:D

suka juga lagu ni..heee

~~Ticer Wann~~ berkata...

tak nengok lagi citer ni... best ehh?

pak mat berkata...

bawalah aku untuk mendampinginya
bila2 dan mana2 saja..

qasehraihan berkata...

pak mat :
hehehe..mksih byk2 :-)

kay_are berkata...

walaupun memang pernah bace novel die.. tak pernah lagi tengok cite die betul2 =)

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan