FOLLOWERS

Ahad, Mei 15, 2011

REPORT POLIS MACAMMANA YANG POLIS TAK TERIMA??

Salam..
Suatu masa dulu aku pernah tanya dengan seorang polis,
jenis report camne yang polis tak  terima??
polis tu jawab,
"dik...kalau adik nak buat report adik hilang 20 sen pun kitorang amik...."
" tapi jangan jadi manusia sengal la..."kata polis tu..
akaka...
kesimpulannya nak report kucing mati sebab asma pun diorang terima..
tapi mungkin 13 ratus tahun lagi la di siasat...
macam contoh kat bawah ni....
kategori apakah ini?? 





*entry ini kopi pes bulat2 dari blog bard..sbb suka part report atas tu..kihkih
*mksih banyak abang bard..

6 komen:

Rozuan Ismail berkata...

memnang kiamat pon polis wat bodoh je kalau report pasal tuh.haha

JIJI YU berkata...

aku tembak je die ni terus..

Woofer Storm berkata...

nak buat report polis gak entry ni.heheeee

Solihin Zubir berkata...

ahahaha.. ngek btoi la..
cubit perut ja pon.. manja sgt aih.. heheh..

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

tu mmg sengal!

kay_are berkata...

orang gile je wat macam tu kot.. sabar je r pakcik polis ye.. huu

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan