FOLLOWERS

Selasa, Mei 03, 2011

SIAPA NAK JIMAT RM8..

bebaru ni..
pergi maxis centre..untuk bayar bil broadban yg sokmo lembab nih..
pas dah bayar..promoter tu pun bgtau..
sekarang maxis broadband ada buat promotion..
tapi untuk pengguna yang pakai pakej 6g sajo..

sebelum ni 6g = rm98 per month
promo skang hanya rm90 permonth
tak perlu bayar apa2..

just terminate yang lama..
register yang baru..dapat simkad baru..
buang sim lama..masukkan sim baru..
dalam masa 2 jam dapat guna macam biasa..
dengan harga rm90 permonth..


taktau la ni promo baru ke den yg tinggal ketapi..
cuma nak bgtau..kalau ada yang nak jimat rm8 boleh la tukar..hehe
eh..rm8 tu pun banyak tuuu!!huhu

-end-

* jarang online skang..rasa luar biasa je sbb dah jarang brodband ni over limit usage..tapi kalau time cuti skolah salu a kena topap speed..huk huk

16 komen:

Cik Kamoo berkata...

Sedih kadang2 broadband lembap terlampau ... sudahnya panggil berukband je....

Woofer Storm berkata...

maaf ye sis.sy pengguna tegar p1..heheeee

azzey berkata...

saya pun guna broadband tapi celcom....

klik HB

mzhany berkata...

waa besh besh...umm hany guna 3g jer...kekedg tu topup jugak...

JIJI YU berkata...

habes skolah aku g tukar dengan segra..

khaifaiz berkata...

Owh.. baru tau ni.. hehehe.. Jimat 8 hinggit

Azree berkata...

Akhirnya, bertukar baru atau setia yang lama..?

;P

Mrs.Yie berkata...

gunalah line TM rm 38 je sebulan..hehehe :)

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

saya guna line internet kat rumah jer :-)

HEROICzero berkata...

oh yg dalam gambar tu, 6g la eh?

saya pakai yg itu. tak tahu pun 6g ke apa. keh3x

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

pakai stremx..

so xpening kepala psl duit rm 8 haha..


akak...slalu la update yer

zacky ~786~ berkata...

waaaa..` :D

kay_are berkata...

gune unifi je r lagi best kot.. leh kongsi2 bayar ngan member.. kan lagi jimat tu =)

Yan berkata...

tang top up gig tu biasa sangat lah..

rasa2nya ni nak kena dah..

TiKa LEh berkata...

sy guna celcom yg 68 je..kdg2 ok kdg2 k.o..hoho

GIFFARINE berkata...

ermm saja nak share
saya guna satu system top up yg sy boleh dapat diskaun setiap kali top up.contoh beli top up celcom rm 10 sy hanya perlu bayar rm 9.50 setiap kali top up.boleh lihat detail di http://www.zmeasymobile.blogspot.com/

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan