FOLLOWERS

Rabu, Julai 27, 2011

BILA KITA NAK DIA HILANG..

rasanya ramai yang alami situasi gini..
mencari barang..
masa kita tak nak..ada je kat depan mata..
tapi bila kita nak..
ntah ke mana hala dah benda tu..
gerammmm...je rasa kan..huhu..


dah satu rumah dah cari ni..
ni kalau pergi semula ambik salinan kat tempat sepatutnya ni..
lepas ni balik rumah mesti jumpa balik..huhuh..
dugaan sungguhla..



-end-


* 1 Ramadhan sekolah kita cuti!!!!...kita suker!!

13 komen:

khaifaiz berkata...

sabar kak... insyallah akn jumpa gak tu

bard bahtiar berkata...

mungkin brang tu di sorok mahkluk halus ;p

JIJI YU berkata...

biasa jadi ni..spek aku le kalo perangai camtu

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

mmg pun! tu yg sakit hati tu.. time org nak, dia xde.. time bila org dah lupa or xnak, pandai2 pulak ada. mengong btul!

Woofer Storm berkata...

lama tak datang sni..ehheee maaf kak,baru nak layan blog balik ni..


selalu gak terasa mcm ni..so buat bodoh je walaupun kepala dah berasap ni..hehee

selamat berpuasa^^

Qaseh dalia adelia berkata...

sis cr qaseh tak ..qaseh dtg ni hehehe

bighagenjo berkata...

memang!

roq berkata...

bende kalau carik memang x jumpe...bile tak carik elok je kite nampak.....\grrrrrr~

singgah2 la sini ye :)

Mrs.Yie berkata...

ish..memang selalu la kena macam ni..masa x nak pakai barang tu ada je terjojol depan mata..tapi kalau kita nak guna,masa2 tu jugak la dia hilang..memang panas tahap seratos le..huhu

Einaz Shah Rizal Thomas berkata...

salam .
haiy .
ni 1st time einaz singah belog ni .
selmat menjalani puasa yang k5 ;D

aimaniman berkata...

kawan akak sampai letak kunci keta kat leher buat macam sangkut hp... kalu x, dia kene colling husband suruh amik dia sbb keta x da kunci.. isshhhh

fahmie firas berkata...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

kay_are berkata...

yang tu memang standard.. bile nak cari mesti tak jumpe nye.. bile xnak.. tibe2 dah ade depan mata

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan