FOLLOWERS

Jumaat, Julai 22, 2011

PABILA SEMUA CIKGU KENA KETUK KEYBOARD..SEBABNYA???

siapa blogger yang bergelar cikgu..
mesti tahu apa maksud tajuk dan gambar bawah ni..haha



jadi bagi yang bukan cikgu pulak..kalau nak tahu..

semua guru di seluruh negara kena online SAPS ni..
semua markah peperiksaan murid (semua jenis subjek) kena key-in online..
markah terkini dan target markah akan datang..
tarikh tutupnya AHAD ini...
tapi kan taklimatnya baru isnin atau selasa lepas..
singkat tu masa yang diberi..huhu

markah ni link terus ke kementerian..khabarnya..
ye ke idok..idok ler teman tau..
ntah sape orang kementerian tu yang nak tengok pun xtau..
abang din kott..(merujuk kepada menteri pelajaran.haha)


significannya???
kononnya untuk cepat sampai maklumat ke kementerian la..
ada pro dan kontranya..tapi tempoh key-in tu singkat sangatla abang din..hakhak
berebut semua seluruh negara nak online..mau tak jem?? hoho
jadi cikgu-cikgu sekalian..
selamat meng key-in markah murid yer..huhuhu



siapa cakap jadi cikgu senang??haha..
tapi tak la susah sangat..enjoy kan diri..stress tolak tepi..
berebut APC pun tolak tepi..
barula jiwa suci..hakhakhak


jadi sesiapa yang nak key-in markah tu..
bolehla klik sini..
kotla ada yang nak ambik tender tolong cikgu2 key-in...hehe


-end-



* APC tu Anugerah Perkhidmatan Cemerlang..tiap tahun akan ada cikgu yang akan dapat anugerah ni di setiap sekolah..cuma antara ada yang tak puas hati dengan tak ajerr..rezeki masing2 la tu..huhu


3 komen:

JIJI YU berkata...

aku same le..sume sistem skolah aku gune internet..

Mrs.Yie berkata...

pernah jugak dengar pasal benda ni dari abang ngan kakak ipar pasal kedua2 nya cikgu dan ustazah..hehe..tugas guru sekarang dah x macam dulu..sekarang nampaknya makin sukar pulak..

ApiH berkata...

oooo.. camtu.. semua moden sekrang.. tp klu dah masing2 berebut nak key-in data tu, kompen jam la...

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan