FOLLOWERS

Jumaat, Oktober 28, 2011

SAPE LA YANG KURANG AJARAN CURIK NI~!!!

ahad lepas pergi cuci kereta..
punya la tergezut gaban masa tu 
bila tengok benda kat belakang kereta tu tak de..huwaaaa..sedih giler~!!

*pengumuman pengumuman..kite dah terer blurkan no plat..huahuahua..
sungguh jakun daku ini..huhu



nampak lucu je kereta time tu..
sedih tak terkata..

pastu hari isnin..
balik dari 'taklimat kerani mengundi' pergi la ke 'parts shop proton'..kat glenmarie..
masa tu la baru tahu nama spare part tu 'cover towing'..wah..daku terer dah sekarang..hakhak
pekerja kat shop tu cakap..takkan mungkin benda tu jatuh sendiri..
melainkan orang umpil keluar..huhuhu..
sape la yang kurang ajaran sangat ambik tu ek..huh


ok balik kepad cerita..
maka..beli la kite cover tu yang baru...


maka jadi la gini..

huhuhuhuhu...menyedihkan..
obvious sangat..sebab spare part tu warna putih..
sedih betul2 ni..tak tipu...


punyala ligat memutar alam memikir kat mana nak gi spray balik..huhu
maka kemudiannya, insan teraniaya ini telah dipermudahkan urusan..
ada bf kawan satu sekolah buat bisnes ni..

tadaaaa~!!!!




daku gumbira~!!
sekarang dah ok..
selain spray yang tu..spray skali jugak yang kat calar-calar lain..
nanti kemudian la cerita...huhu..



-tamat-



* entry ni dibuat lebih kepada nak ingat tarikh kehilangan cower towing ku itu..huwaaaaaa~!!...

5 komen:

khaifaiz berkata...

ni kereta pe ni...

Lea Isnawi berkata...

adeehhhh
mende tu pun nak curik

JIJI YU berkata...

haha..lar..kete engko kale ni ek..

~~Ticer Wann~~ berkata...

selambe je curi harta benda orang ni ehh... wahh keta smart

BLADE EDGE berkata...

alaa... kalo saya la, nak tutup no plat dlm gmbar tu senang jer... guna Paint dlm PC. pastu guna eraser dan padamkan jer... huahuahua :-D

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan