FOLLOWERS

Ahad, Oktober 02, 2011

APA NAMA LAGU CALLER RINGTONE AWAK??

ini cerita semalam..
telefon berbunyi..
dengan sepantas kilat la angkat..
sebab DIA yang call..hehe

pastu DIA tanya..
'awak pakai lagu apa untuk caller rington tu'
kita pun tanya dia balik..yang mana bunyi tadi??
sebab kita ada 3 lagu caller rington..kakakakaka
dia cakap.."ntah, saya tak sempat dengar sebab awak dah angkat"..hakhak

pastu kami pun berlakon call lagi skali la..haha
sebab  dia nak dengar caller rington..
pastu dia siap nyanyikan sebab nak pastikan lagu apa..hihik..comelnye suara dia..hehe

benarnya nampak sangat dia dah lama tak call..huhuh..
kita dah lama pakai caller ringtone tu..
sebab dapat free..
dah cukup bulan bila nak kena renew, kena caj nanti padam la balik..
macam lagu 'Alyah - kisah hati' telah selamat di remove..hakhak
sebab dah nak kena bayar..hahaha *kedekut

tadi bila kita check..
rupanya lagu yang dia cakap tu lagu stacy - kisah dongeng..




benarnya DIA salu excited bila saya tukar caller ringtone..
bukan semalam je..sebelum ni lagu dadali..sama jugak

ni saya bagi video stacy ni untuk awak tatap..
sebab awak excited lebih sikit semalam dengan lagu ni..huhuhuhuhuhuhu





* saya buat entry ni sebab saya dah tahu nape awak excited sangat dengan lagu tu..sporting tak saya?? huhuhu..memang nampak gtu..saya dah boleh terima segalanya..redha dengan apa yang hanya saya boleh dapat dari awak..apa daya ku..hanya diri ini tahu rasa sakit itu..huhuhuhu..

7 komen:

mzhany berkata...

kak, hany ni masih kuno, takde caller ringtones, sbb nya takot mak sy call nanti dia risau salah ke apa. sbb before ni dia pernah call sepupu, dia terus letak sbb bunyi orang menyanyi katanya hohoho....pastu anaknya pun kedekut sbb xnak bayar kan caller ringtone tuh, maka pakai la tut tut tut....;)

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

kak! lame xmenyebokk kat sini!
ehehe. sy pon da lame xpakai kaler ringtone

bardbahtiar berkata...

caller ringtone sy ialah bunyi angin....sepi... :)

JIJI YU berkata...

aku hentah tau ke tak nak wat caller ringtone ni cane

Edy Zaidi berkata...

malas pakai caller ringtone...kadang2 bunyinya xsedap...

khaifaiz berkata...

nicenya si dia.. ala ala caring gitu...

Sunah Sakura berkata...

huhuhu..lagu tu memang sedih..kala rasa diri disisihkan, lagu tu bermain di kepala..

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan