FOLLOWERS

Ahad, Oktober 30, 2011

PROMOSI UNTUK BLOGGER NI..CEPAT~! CEPAT~! CEPAT~!..

ni cerita semalam..
jalan-jalan sambil gi bayar bil maxis broadband..
tarikh bil broadband memang semalam 29hb..
bila dah bayar..eksekutif tu cakap ada promosi baru..
dulu dah pernah dapat promosi ni...


tapi semalam..dapat promosi baru yang rasa sungguh woww~!!..
untuk pengguna broadband 6g sahaja rasanya..
ke semua jenis gig pun tak pulak sure..huhuhu..
yang tak terikat dengan kontrak..


tukar plan..
kepada MAXIS HOME WIRELESS..
sebelum ni 6g = RM 98 sebulan..
dapat promo 6g = RM 90 sebulan..
jimat RM8..


ni nak citer promosi baru ni..
lagi jimat ni..hehehehe..
kita tengok gambo dulu...
baru cerita..hehe..





dengan gambar ni..maksudnya saya dah ambikla tuuuu...hehe

dengan promosi plan terbaru ni..
dapat 10g~!!!!!!, what??? 10g~!!..yeeee..hehe..
hanya dengan fix rate RM 99 sebulan..
tanpa kontrak..giler tu~!!

pastu dapat pulak modem putih kiut..
dapat cordless fon..dengan free call sebanyak 300 minit sebulan ke semua line..
300 minit tu 3 jam lebih..sape nak bagi free tu wehhh..hehe
dapat connect kat banyak laptop..ataupun hp..
dengan syarat ada password wirelessnya la..hakhak

modem ni boleh stand..
kiut je saiznya..size external hard drive tu je..
boleh bawa ke mana-mana pun..



dan jangan risau..
kalau tak nak angkut si kiut ni..
boleh kluarkan simkad wireless ni..
masukkan ke brodband lama kalau nak keluar..



promosi sampai esok je ni..31 oktober 2011
cepat--cepat..pergi ke maxis centre~!!hehe


dah rope pekerja maxis dah haku nih..hakhakhak

-tamat-



*kalah bola pun terubat dapat si kiut ni..hahaha..nak tipon sape ni 300 minit free ni ek~???..lalalalala..

8 komen:

JIJI YU berkata...

wahahaa....smpai bile ni weyh

gedek! berkata...

boleh buat part time promoter maxis ni....!

Cik Kamoo berkata...

Laju tak??

BB maxis saya slow sangat ... nasib baik ada streamyx juga kt umah

qasehraihan berkata...

jiji :
sampai esok promo ni...
kan dah tulis tu..
xbaca la tu..babab kang~!!huh

qasehraihan berkata...

Cik Kamoo :
stakat ni lajuuuuuu...ngalahkan unifi..haha

Rozuan Ismail berkata...

amboi,dah macam promoter maxis dah.hehe

Tanpa Nama berkata...

sy silent readers awk, sy nak tanya kalau kita baru nak beli bukan tukar plan ada kontrak tak?

qasehraihan berkata...

Tanpa Nama :
saya xsure..
sebab sy punya memang tukar plan je..
kena g centre sdri tanya kot..huhu sowi tak menjawab pertanyaan..

anywy..mksih jd silent readers..sapa nama ntah ni..huhu

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan