FOLLOWERS

Sabtu, November 05, 2011

SILAP MASUK TOILET LELAKI!!

bersiaran dari rumah mak..
bergerak balik dari subang jaya pagi tadi..
sekarang kat terengganu..
tadi menempuh perjalanan yang amat jem..huhuhu


seperti biasa perjalanan panjang mesti akan 'pit stop' ke toilet..
toilet pun penuh bukan main..
tapi yang nak di ceritanya..
cuak giler tadi sebab bila kita masuk toilet tu..
kita terserempak dengan lelaki!!!
terus tengok balik lebel toilet..
betul dah simbol 'perempuan pakai skirt'


yang kita jumpa tadi..
camni ha lebih kurang...

ni gambar dari google..
tak berkenaan dengan tajuk..


ye ye je gaya kelelakiannya tu..
tapiiii....rupanya dia tu perempuan yang nak jadi lelaki..huahuahua..
lucu gak sposen..
sebabnya...........

last-last toilet perempuan jugak yang dia masuk..
nape tak masuk je toilet lelaki..
dah bajet macho sangat..hakhak...


-tamat-


* pengkid ni memang kejadian azali ke?? mungkin tak mereka ni jadi pengkid dengan bukan kerelaan??..kalau gitu memang simpati la..kesian..huhu

5 komen:

Papa Mifz berkata...

mesti dio join perhimpuan anjuran ambiga nanti....hmm..elok2 pompuan nak jadi laki...apo la...

JIJI YU berkata...

laaa ore ganu ghupenye mu ni..ahaha..

Qaseh dalia adelia berkata...

loh sis balik raya ke ? nak balik ! selamat hari raya sis ..

Azree berkata...

Ingatkan termasuk betul toilet lelaki, naya di buatnya.

Lama dah tidak berjalan-jalan dalam dunia ni. Salam Eidul Adha. ;)

Hansyirah Takezur berkata...

salam eid adha...

aiyoo... ensem gak tapi asal la pompuan?=.=''

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan