FOLLOWERS

Rabu, November 02, 2011

SAYA SANGAT OBSES DENGAN.....

sesiapa yang rapat dengan saya memang tahu..
saya sangat obses dengan pelbagai jenis design kasut..
terutama high heels..

dan saya sangat suka tengok
orang perempuan pakai kasut high heels tutup penuh..
sebab nampak sangat kemas..
sebenarnya sudah beberapa kali percubaan saya lakukan ke atas diri sendiri untuk memakainya..
tapi salu setengah jalan..
sudahnya saya bagi kasut tu kat orang..
sebab kaki pedih dan melecet pakai kasut penuh..huhuhu
kalau pakai yang jenis sandle yang tak tutup penuh ok je..


semalan..
keluar berjimba..
beli lagi..


waaaa....daku terpesona!!..hehe..
harap-harap kali ni melekat la misi untuk pakai kasut tutup penuh gini..
yang penting kaki tak melecet..huhuhu

beberapa bulan lepas beli kasut (sandle) ni..



tak pakai langsung lagi hingga sekarang..
sampaikan talinya tu pun tak terkedut2 duk dalam kotak...
tunggu turn nak pakai sebenarnya..kahkahkah..statement giler ni..hakhak
mesti DIA bising kalau tahu ni..hehe..
tapi designnya sangat memikat kan?..hehe
saya jarang jatuh hati kalau kasut jenis rendah..

kalau nak tengok kasut lain lagi kena buka bonet kereta saya la.. hehehe.


-tamat-



* saya juga obses kepada majalah atau apa jua, rancangan tv ke yang berkaitan dengan dekorasi kediaman..sangat suka..hehe..

10 komen:

khaifaiz berkata...

hahaha... memang obsess

mzhany berkata...

hany tak tahu hany obses dgn aper, tapi hany sangat obses dengan HIJAU. ahahaha kalau nak beli ape ape, mesti first cari hijau dulu ahaha...

Aku Ibu Muda berkata...

gigit kasut tu dulu tak sebelum pakai? hihii

JIJI YU berkata...

besor kaki engko weyh

Lea Isnawi berkata...

samala suka sgt beli high heels
tapi last2 xpakai sgt pun
kaki sakit

qasehraihan berkata...

Aku Ibu Muda :
gigit kasut??
gigit bahagian mana??huhu

qasehraihan berkata...

Jiji Yu :
beso ke.. saiz 5 je tu, bistu awek pelangi ko size bape..size kanak2 ek?hakhak

Yan berkata...

amboiii makkkk..tinggi tu.. akak takat macam kasut sekolah je lahh.. sakit kaki punya hal.

Aku Ibu Muda berkata...

gigit je mana2...orang kata nanti dia 'tak makan' tuan...hehe

*it works to me :)*

Tanpa Nama berkata...

membaca seluruh blog, cukup bagus

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan