FOLLOWERS

Isnin, November 28, 2011

TAK SAMA..TAPI ADALA IRASNYERR..

bila orang sebut sama..
teruja la jugak nak tengok sendiri..
semalam bila tengok dia ni main..
masa lawan Bahrain..
dalam ati sebut..aah betul a..ada iras..
tapi janganla sebut sama..haha..

ni ha..mereka yang dimaksudkan tu..




nazmi faiz dan kaka..
sama kerr??..haha

cute jugak player Harimau Muda yang tangguh SPM ni rupaye..hehe
main pun macam best gak..kan kan..
tapi kalah semalam macam tak patut je..huhu


-tamat-


* setara mana pun hensem orang lain yang kita tengok..takkan dapat dapat dibanding dengan hensem orang yang kita sayang walaupun mungkin orang yang kita sayang tu, orang lain tengok tak hensem pun...

10 komen:

JIJI YU berkata...

die ni main kepala hotak die tak padan dgn player mesia...

Raden berkata...

die kua je abes kucar kacir arimau malaya smlm...gua frustt!!!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

dua2 sweet.tp mereka punya skill yg berbeza.

Yan berkata...

yang penting mata kita pandang ensemmmm je..

Rozuan Ismail berkata...

gigi diorg hmpir sama

BLADE EDGE berkata...

cute ker?? berkenan kerr??? :-D

Solihin Zubir berkata...

hensem di mata kita tak sama dgn hensem di mata org lain..

Woofer Storm berkata...

ayat bawah sekali tu sy suka..heheee

ir yien 9897 berkata...

nak curi ayat tulisan purple tue..hehehe

tapi yien selalu kutuk buah hati yien..hahaha

khaifaiz berkata...

subjektif

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan