FOLLOWERS

Selasa, November 01, 2011

BUKAN SEKADAR CEK BIASA..INI CEK 'BONUS' NUFFNANG~!!

semalam tengok box surat..
dapat satu sampul surat ringkas..
sib baik tak buang..
sebab dapat cek nuffnang~!!


tadaaa~!!!!




hahaha..ok dusta..
bukan cek nuffnang..
takdanya nuffnang nak bagi kat blog ni banyak tu dalam masa singkat..hakhak..
tak sure ni cek apa..tapi dari Takaful Malaysia..
baik betul la mereka ini..
rasanya sebab ambik insurans kereta dengan mereka ni..
cukup setahun mereka agihkan keuntungan kot..

sebab ada tulis..


28/7/2011 tu tarikh road tax kereta mati..
maksudnya pasal kereta la tu..hehe..

pape pun..mksih banyakla Takaful Malaysia..
rasa macam jujurnya mereka ini berbisnes..saya bangga memilih anda..
sape nak bagi RM230.51 tu free free ye dak??

maka dengan itu bulehla shopingggg~!!!!..hakhak..



-tamat-


* aritu DIA ada cakap dapat cek dari Takaful Malaysia...sama la kot cek yang kita dapat ni..tapi saya punya lagi banyak dari awak..suker suker..hahahaha..

7 komen:

Sunah Sakura berkata...

wahhh~ meh belanja saya!!!

JIJI YU berkata...

ko bukan nak belnja aku pon

khaifaiz berkata...

owh cek... silalah belanja saya... hehehe

BLADE EDGE berkata...

salam akak....

laaa... ingatkn nak buat bayar road tax :-D

Munna berkata...

eh tu lebih duit insuran ke ape? xfhm...best la dpt cek..isy x aci ni hehe

Lea Isnawi berkata...

igtkan betul dpt cek dr nuff
aishhh
dh dpt duit tu apa lagi
belanja la cik lea

Cik Rose Cute berkata...

Bestnya...dapat duit...

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan