FOLLOWERS

Sabtu, April 09, 2011

IQBALHAKIMI DAN FAIZAL FREDLY TOLAK IZAMIR RIZWAN KAT PADANG

Pada suatu hari, di dalam sebuah kelas..


 Iqbal, sambung ayat ini menjadi satu...
" Faizal pening kepala"    dan   "kakinya berasa sakit"


Iqbal    : 
 " Faizal sakit kaki, dia berjalan dengan  kepala", jawab Iqbal bangga dan riak 


 derm! bengap anak murid gua ni..getus hati cikgu sambil berkata..
 "manada orang berjalan dengan kepala??!!!!!"


 Iqbal: 
Ada cikgu!! ni ha..sambil menunjukkan gambar sahabatnya Izamir Rizwan



*



*



*




moral of the story :
jangan berjalan dengan kepala..buruk..kihkihkihkih!!!

cerita dibuat untuk kepuasan hati sendiri...
jangan marah yer penyokong MU..ngeh ngeh ngeh..


peace no war (^_^)

-end-



* den skolah arini...adoyaii..skolah ganti deepavali~!!
* manada cikgu cakap bengap kat anak murid..murid sekarang besar kepala..nanti xpasal cikgu kena ngan murid..hohoho..menakutkan budak2 zaman sekarang~!

25 komen:

JIJI YU berkata...

eheh..pdan muke ko.kena ngajor hari ni...

cik bAtu berkata...

hahahaha....xleh blaahhhh gamba yg jalan ngan kpala tu....cik batu glak gulingguling~

Izamir Ridzwan berkata...

haiiii... MU tu... nk kena sengat ek?

pak mat berkata...

lady bird?
so nice.
very gud.
very thank you..

mykhalis berkata...

hahha..nice.. tak kecik atipun..gumbira lagi sbb hanya rooney je sanggup wat camni.. raihan.. jom arr..jawab je kuiz khalis...salah betul tak kesah

kpah k-poh berkata...

hari ni pun anak akak sekolah ganti....budak2 skrg mmg cam tu...

Sunah Mohammad berkata...

ahahahahah~ kejam betul entry ni..bagus2! memang patut kenakan IR macam tu...sebab dia senget...ahaha~

Sunah Mohammad berkata...

ahahahahah~ kejam betul entry ni..bagus2! memang patut kenakan IR macam tu...sebab dia senget...ahaha~

kella berkata...

hehehhe.. lawak ler! megundang senyum di bibir

azi nur berkata...

budak2 nak cuti lame kene ganti la gamaknye...hehe mak-mak yang pnin pale xleh bejalan..hoho

lea berkata...

hahaha..penat kan kalo dpt pelajar cmneh

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

haha...gambar rooney yang ni memang style!

mzhany berkata...

kak, betol la pelajar skrg ni bahaya...tak mcm dulu kan...xleh sentuh langsung kan...

kay_are berkata...

cik qaseh ade mase 15 saat je untuk lari sebelum wakil peminat mu ni melontar bom tangan kat cik qaseh.. so cepat!! ^_^

Naddia berkata...

peehh..gua peminat man u laa!! ggrrrr

mrs.sabri berkata...

hahaha..nama2 blogger di atas menjadi mangsa ye..hehe :)

bard bahtiar berkata...

rooney tu tgh menari sebenarnya....

ZACK ENTRY berkata...

perut rooney memulas ke tu? ^^,

Rozuan Ismail berkata...

haha..IR jadi mangsa..huhu

Solihin Zubir berkata...

pergh! bikin panas! hahaa..

xpa! janji MU menang tadi! ;-p

glory2 MU! :D

♥ ajaa tyne ♥ berkata...

Entry akak mmg stylo la..hehe

Woofer Storm berkata...

ma oi,ni yang panas hati ni..MU selamanya tu sis..ehhee

*murid dan cikgu dua2 menakutkan,sis je sy rasa cikgu terbaik..heheeee

adan berkata...

hahaha.... kesian ar tgk rooney tu....

qasehraihan minat EPL ke? team apa er? nak balas dendam ni.. kehkehkhe.. gurau je ^_^

khaifaiz berkata...

rooney buat break dance ke kak.. ngeh ngeh ngeh

Ujang9897 berkata...

padan muka man u..whhahahaha

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan