FOLLOWERS

Isnin, April 04, 2011

SAIZ BRA JULIA PEREZ...SINI


selama berblog tak pernah lagi buat entry pasal 'keywords' ni..
layan je lerrr..ni printskrin jap tadi neh..


1) bekas tunang jimmy shanley
rakyat malaysia memang suka benda gini..
tiap-tiap hari ada keyword ni..hoho

2) berapa peratus tinted jpj
korang masuk salah blog..
sila jenguk blog jpj kalau ada..hakhak

3) memek
apa yang memek??
tunang norman hakim tu pun org panggil memek gak..
kalau korang cari memek muka klik sini

4) kartun bayi
blog ni memang banyak kartun bayi
belek sndiri a..hakhak

5) qasehraihan
ye..anda sedang berada di blog yang betul..
sila-sila baca..jangan malu-malu..haha

6) tudung saji
den tak jual tudung saji weh..
tapi kalau gambar tudung saji kat kepala siti
nah! kat sini..selamat bergelak ketawa bila tengok yer..hehe

7) gambar memek
ada lagi..cari a sendiri..hakhak

8) ciri-ciri mulut puaka
sape yang google perkataan ni neh..
nape masuk blog den??? blog den suci..xde benda gini..huh
gi main jauh-jauh...

9) julia perez bra saiz berapa?
aiyyaa..
ada jugak orang lagu ni..ni mesti keje ujang
kalau nak tau kena tanya pakwe si julia a..brapa saiz bra..hakhak
salah masuk blog neh..huh

10,11) rashidi dan vanida bercerai
orang malaysia memang suka gossip a..
tiap hari ada keyword ni..
dorang tak bercerai pun..harmoni je..tak baik tau korang..
kalau nak baca klikla sini


-end-

* pelik-pelik keyword yang keluar..dasyat betul rakyat malaysia ni ek..ahakss

36 komen:

khaifaiz berkata...

memang pelik penjanaan keyword tu.. Adeyyy

Brape ek saiz bra Julia perez.. hehehehe

hai qaseh

Ayam berkata...

huhuhuhu....ada gak orang cari...

google memang membantu la..

Naddia berkata...

eleh..cikgu yg google sndri saiz bra tuh tp tuduh org lain..haha

kiz berkata...

macam macam keyword eh..habis semua google selongkar..

Rozuan Ismail berkata...

entah dari mana le keyword tu dtg ye,,silap blog neyh..

Jejaka Terhangat berkata...

erkk..tajuk ni utk SEO ke?

mzhany berkata...

ahahaha dabo je lah kan kak. itu di cariknya.

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

yg no. 9 tu bila nk abih citernya??

JIJI YU berkata...

ahahha...aku dah beriban kali cek aku punye tapi aku rase cam aku tak tercemar lagi

bard bahtiar berkata...

memek??hahaha...ada jugak yg search key word tu....ntahpape...err..memek tu hapa?

mrs.sabri berkata...

hahaha..lawak btl..kalah maharaja lawak kalau gini..mcm2 keyword ada.. :) psssttt...tutorial utk qaseh dah siap.. :)

kay_are berkata...

memang sangat pelik keyword tu.. ish ish

qasehraihan berkata...

@khaifaiz
mmg pelik...eh tp kamu nk jg tau..ke kamu yg google neh??hahak

qasehraihan berkata...

@Ayam
membantu ke??hahaha..

qasehraihan berkata...

@Naddia
aa ek??ntah2 kamu..muahaha..nuduh cikgu pulak..ahakss

qasehraihan berkata...

@kiz
itula pasal..hoho
eh mksih 'ikut' kita..salam kenal

qasehraihan berkata...

@Rozuan Ismail
tu la wan...silap blog a google neh..huh

qasehraihan berkata...

@Jejaka Terhangat
ye tuan..muahaha..jgn marah

qasehraihan berkata...

@mzhany
dabo tu apa??ke kamu nk taip sabo??hihik

qasehraihan berkata...

@BLADE EDGE
ntahlerrr..salu masuk keyword ni..huhu

qasehraihan berkata...

@JIJI YU
ye ke xtercemar???ke sorok??hakhak

qasehraihan berkata...

@bard bahtiar
haha..ntahla bard..memek muka gamaknya..haha

qasehraihan berkata...

@mrs.sabri
sy xtgk pun maharaja lawak..hehe
btw mksih byk kak utk tutorial tu..
sy dh pernh try xjadik..hoho

qasehraihan berkata...

@kay_are
haha..mmg pelik

Woofer Storm berkata...

keyword ini memang pelik lah,macam itu pun ada orang nak cari..heheee

*rasanya sy tau sis size berapa,hahaaaaa gurau^^

Ujang9897 berkata...

kantoi plak..hee

qasehraihan berkata...

@Woofer Storm
woo tau ek??hah brapa??haha

qasehraihan berkata...

@Ujang9897
haha...kamu wat onar cni yer..huh

Blogberry Emry berkata...

kalau cik kak nak tau memek dalam bahasa indonesia maksudnya "kemaluan perempuan"

qasehraihan berkata...

@Blogberry Emry
o yeke..mksih utk ilmu..arii br saya tau..haha

Blogberry Emry berkata...

yep sy bljr kt indonesia ni..huhu sbb tu agak terkejut kalau cik qaseh menulis entri tentang memek..haha...kalau "mimik muka"...baru betul..kalau memek muka..haaaa nanti tggu lah byk visitor dari indonesia..haha

qasehraihan berkata...

@Blogberry Emry
hoho..mksih bgtau..mmg saya xtau..aganya org indonla yg gugel tu..haha

Qaseh dalia adelia berkata...

huyooo seb bek tak tnye saiz tuan blog larikkkkk

qasehraihan berkata...

@Qaseh dalia adelia
kalau tnya tuan blog punya...sah2 dh kesayangan saya tu..haha

Tanpa Nama berkata...

cik punya saiz brp pulak

shah Blogger berkata...

haha lucu2 je senarai keyword slalunya kan :D

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan