FOLLOWERS

Isnin, April 25, 2011

BILA RINDU..KU JENGUK BLOGMU..

'bila ku rindu...ai sebut nama u'..
tu lagu zaman dulu..fairuz hussein versi dh lupa liriknya..hakhak


rasanya lama benar dah tak buat entry ni..hoho
last entry saya 18 april..hoho..7 ari lepas..
sori ye geng..lama tak jenguk kamu kamu..
benarnya baru balik kusus kat london (uii..ye benar..tipu semata..hehe)
ada je ni..baca je entry u all..
tp tak sempatla nak buat entry..koya sibuk..hakhak

mksih banyak kepada kawan-kawan yang bertanya ke mana menghilangnya saya..
dan bertanya mengapa saya tak buat entry..


tq so much to kak mimi
(benarnya xtau nak panggil akak ni apa..namanya panjang giler..hakhak)


kak mimi salu masuk tanya ke mana org satu negeri dengannya ni menghilang..ngehehe



semalam kembarku pun masuk tanya..
yang kamu cakap vote tu..vote untuk apa..
kamu lawan parti mana neh??!! tinggal ketapi gua nampaknya..



si ehem kepada ady budika (opppsssttsss..hehe) ni pun tanya ai mana..
eh u letak nama dlm k/p i tuuuu tau..hakhak



terharu sangat dengan kengkawan yang sudi bertanya khabar..
mksih banyak ye sume...

mksih juga kepada 'silent readers' blog saya ni..
awak indu entry kita ek..toce toce..kita sukerr!!hehe
nanti saya tra tak koya sibuk ye..haha


-end-

* mesti ada yang tak paham apa tu 'koya'..hihi

31 komen:

Sunah Mohammad berkata...

ahahahahaha! nama dalam k/p ke tu kak? :p

Mrs.Yie berkata...

hah..muncul pun..ingatkan dah kena kidnap..hikhik..qaseh..lama betul ek qaeh x update entri..rasa mcm pelik gak..agaknya kemana qaseh menghilang..k.mimi cuma syak satu perkara je,qaseh x dapat nak login blog..nak call,nombor tepon lak x dek..so..tunggu je la jawabnya..akhirnya..muncul gak hari ni ek.. :)

JIJI YU berkata...

muehheh..koya sibuk tok teheanyo..ehehe

YanaMIB berkata...

sy xphm koya tu apa..makanan laut kah?? =P

Ujang9897 berkata...

tu la ilang lagi..=)

koya betul..<--tak tau apa mksud

mykhalis berkata...

smpai 7 hari menghilang.. kene cari balik reader lama2 nie..hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

koya guh lah sis ni hahaha .. xde maknanya nak koya2 ..betul lah rindu banget kembar qaseh ni .. sis g mana?

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

Rozuan Ismail berkata...

haha,,lepas ni jgn hilang dah k..bawak je broadband tuh

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

akak sibuk...

saya pon sibuk....

pakat-pakat sibuk...

dan buat-buat sibuk haha...

tengah exam ni kak...

miz u la sis....

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

tiba2 jer ada. lama pulak menghilang...ke mana perginya??????

nazirulhazwan~ berkata...

patutla rase len macam jer blog den tu, hahaha

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

lame jugak tak tengok akak bw! huhu

mzhany berkata...

akhirnya kak update hihihhi

hai kak, apa kabar?

Solihin Zubir berkata...

jgn menghilang lama sgt sis! hehehe...

qasehraihan berkata...

@Sunah Mohammad
kidding!!hakhak..

qasehraihan berkata...

@Mrs.Yie
ada je kak..koya bz..hoho

qasehraihan berkata...

@JIJI YU
bakpo to tehenyo ustad??bio benar ustad ni..kamu klate ko??hehe

qasehraihan berkata...

@YanaMIB
uitt..mknn laut ye bagi..hakhak

qasehraihan berkata...

@Ujang9897
kamu ngn tunang kamu ni sama spesis ek??haha

qasehraihan berkata...

@mykhalis
kena cari khalis??haha..

qasehraihan berkata...

@Qaseh dalia adelia
x g mana a kembar weh..kn dh ckp koya sibuk..padahal xsibuk pong!!haha

qasehraihan berkata...

@アヌム ちゃん~~
oww..toce..toce..apa nama kamu ni??hehe

qasehraihan berkata...

@Rozuan Ismail
ek??wokeh..hehe

qasehraihan berkata...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
mizz u 2..
gud luck anyss..

qasehraihan berkata...

@BLADE EDGE
x g mana2 pong..ada je..hehe

qasehraihan berkata...

@nazirulhazwan~
muahahaha..ek?? mcm2 a kamu ni naz..
kita tiap ari jenguk je blog dia tu..

qasehraihan berkata...

@♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥
uii adikku..kakakmu koya sibuk..haha

qasehraihan berkata...

@mzhany
tu a hany..nt a..belek smula entry2 termis smua2 yer..hehe

qasehraihan berkata...

@Solihin Zubir
xilang a SZ..feel tu dh x good..haha

AH7 berkata...

lame xjenguk blog akak..hehhee...

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan