FOLLOWERS

Jumaat, April 01, 2011

DRAMA SEBABAK ANTARA 'KRISDAYANTO' DAN 'RAUL LEMAS'

drama untuk tontonan umun..
sesuai untuk di tonton oleh semua lapisan masyarakat..


KRIS: sayang..cmna i nak masukkan ni..

LEMAS: ada pulak u yang masukkan, bagila i yang masukkan..

KRIS: cepatla masukkan sayang..i dah dah tahan ni!!..

LEMAS: okay..okay..u ni tak sabar-sabar tau..

KRIS: mestila tak sabar..benda-benda camtu..
eiii..buatka i tak tahan!!!

LEMAS: kena basahkan dulu, baru senang nak masuk..


setelah LEMAS dah masukkan..maka KRIS pun lega dan tersenyum riang..
mereka kemudian mengelap peluh akibat terlalu penat untuk masukkannya...


======================================


korang pikir apa tu???huahuahua..
pagi tadi nak jahit kain yang terbuka benangnya, sikit aje pun..
tapi...punyala hangin satu badan bila susah nak masukkan BENANG KE JARUM..hadoo


pastu cari..jumpa artikel nenek ni..

umur 109 tahun..masukkan benang ke jarum tak perlu guna spek..hoho


tapi kat google tak bagitaula apa cara berkesan..


ada yang mahir ke?? apa cara berkesan
 untuk masukkan benang ke jarum DENGAN MUDAH
selain cara si LEMAS tu??huhu..


-end-


* ujang...drama sebabak gini memang sinonim dengan kamu kan..haha..

50 komen:

JIJI YU berkata...

lemas aku layan n3 ni..

hasrul hassan berkata...

Erkk tertarik dengan nenek tu .. hebat!

solo molo berkata...

april fool owh april fool...


entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/bila-semua-bercerita-tentang-april-fool.html

kpah k-poh berkata...

hahahaaa..qaseh..sebenarnya..jarum jahit yang lubang besar..dah ada dijual..tak perlu nak jilat2 benang lagi dah...heee...(jgn tertukar dgn jarum sulam dah ler..)

Ujang9897 berkata...

masukkan jarum kena basahkan jugak ek..

igtkan masukkan benta tu jer kena basahkan..hahahaha

khaifaiz berkata...

Sedang termenung pk drama sebabak ni

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

sunyi? mana ada... tgh menulis entri ni tadi..

5 jenis paparan baru dari Blogspot

tgk la...

Ellen berkata...

Lawaknya...mula2 akak fikir benda pa tu...miahahahaa

ApiH berkata...

banyak maksud yg tersurat dan tersirat ni. hehee..


Anda cantik? Hensem? Jom tengok cermin

YanaMIB berkata...

hebat aa nenek ni masukkan benang relek je..mak sy pn mtk pjm mata sy klu nk masukkan benang..hahaha =P

Isteri Yang Comel berkata...

sengal ujang punye rkomen.. die memang suka entry nie kak.. ekekkek

Mama Gee berkata...

tumpang gelak kt sini..eh bukan gelak kuat2..sipu2 maluu je..haha

mzhany berkata...

cayalah nenek tu, bukan senang tuh...mata masih cerah ni

Izamir Ridzwan berkata...

ujang memang lucah.. demn u

Sunah Mohammad berkata...

ujung benang tu kene pastikan tak terburai...kalo terburai, potong...tak basahkan pun takpe bila wat gitu..tapi kalo tak masuk gak, kene basahkan jugak...-_-"

mommylavender berkata...

uwaa~ malu tutup muka dgn nenek tu...mommy tak boleh dah cucuk jarum..cam owang buta hapah lubang pun tak nmpak..menggagau ko!~hee...anak2 yg selalu jadi mngsa

MIZZ SUE (asam.garam.gula) berkata...

tererlah!

Solihin Zubir berkata...

hahaha... penat je terangsang..
potong stim btol.. hehehe...

Naddia berkata...

cikgu...knape cikgu da mcm ujang??

mykhalis berkata...

hahha..entry ini sangat menguji minda..akhirnya Khalis terpengaruh dengan post2 18sx di blog sendiri..hehe

hottest entry di blog khalis :
Bila isteri curang dan kantoi

Makna disebalik kata-kata seorang perempuan

FaKArePa!n berkata...

saya memebaca dengan otak yang biru.. haha

mrs.sabri berkata...

akak nak masukkan benang dlm jarum pun susah skarang ni..padahal umo bru je 34..mata dh rabun ni..huhu

kay_are berkata...

pengaruh ujang r ni.. ish ish.. tapi nenek tu memang tror.. huu

qasehraihan berkata...

@JIJI YU
lemas dengan si raul lemas..sila pakai google..hik

qasehraihan berkata...

@hasrul hassan
ye memang hebat..hehe

qasehraihan berkata...

@solo molo
apa tu april fool..xberkenaan dgn entry saya..haha

qasehraihan berkata...

@kpah k-poh
o ye ke kak..manala saya tau..mksih kak..

qasehraihan berkata...

@Ujang9897
derm~!hakhak

qasehraihan berkata...

@khaifaiz
nape khai termenung??hakhakhak..

qasehraihan berkata...

@BLADE EDGE
ye la sunyi..tp skang dh dtg..xsunyi la..haha

qasehraihan berkata...

@Ellen
jngn pikir bukan2 kak..haha

qasehraihan berkata...

@ApiH
entry ni suci..jgn risau..haha

qasehraihan berkata...

@YanaMIB
klakar mak kamu..hihi

qasehraihan berkata...

@Isteri Yang Comel
saya tau dia suka..muahahaha

qasehraihan berkata...

@Mama Gee
bagus kak..sopan tu penting..

qasehraihan berkata...

@mzhany
hebat kan??haha

qasehraihan berkata...

@Izamir Ridzwan
haha..dia tu memang..

qasehraihan berkata...

@Sunah Mohammad
baik boss..mklumat di fahami..hihi

qasehraihan berkata...

@mommylavender
malu ek kak??haha

qasehraihan berkata...

@MIZZ SUE (asam.garam.gula)memang terer..haha

qasehraihan berkata...

@Solihin Zubir
kihkihkih..ileks a solihin..

qasehraihan berkata...

@Naddia
manada..ujang tu mcm cikgu..hakhak

qasehraihan berkata...

@mykhalis
menguji minda ke??manada..haha

qasehraihan berkata...

@FaKArePa!n
bacalah dengan otak yg putih..hehe

qasehraihan berkata...

@mrs.sabri
rabun ek kak??sy masih ok ag stakat ni..

qasehraihan berkata...

@kay_are
manada pengaruh ujang..sy yg pengaruhi c ujang tu..bkn ujang pengaruhi sy..kihkih

Woofer Storm berkata...

entry ni buat hot je pagi2 ni..heeeee

*segan den sekejap

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

haha. thumbs up!

Qaseh dalia adelia berkata...

ade aura beluncassss haha..

Rozuan Ismail berkata...

hebat mak cik ni..dah tua tapi mata masih power

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan