FOLLOWERS

Khamis, Ogos 09, 2012

AKU DAN SUPPLIMENT

perlukah suppliment eh?
saya ada beberapa jenis suppliment yang dimakan


primerose oil brand blackmores dengan primerose oil brand cosway tu dah lama saya makan
dah berbotol la jugak..
tapi lately jak2 banyak godaan dengan produk catalyst ni
tak tahan godaan la juga saya pun
sana sini orang cakap tentang khasiat virgin coconut oil ni
maka bertambahla lagi satu suppliment saya

tapi bukan saya makan tiap2 ari tiga2 tu skali ponn..
makan satu je besenye
kena elok tak makan langsung sebab lupa..huhuhu

harap-harap semua suppliment ini dapat menguatkan fizikal saya..haha
tiada la lenguh2 badan hendaknya..huhuhu..


*hidup sendirian jauh dari keluarga buatkan kita perlu kuat dari segala segi untuk memasikan segala rutin dan tanggungjawab harian dapat dijalankan dengan baik..huhuhuhuh..semoga segala urusan saya dipermudahkan oleh-Nya sentiasa..aminn

17 komen:

Ardini Humaira berkata...

amin...
dni masa bujang2 dulu amik fish oil, epo, vco, kadang kalo rajin, amik vit c dan multi... hehehe... skang pas kawen terus preggy... amik women ultra mega, vco, vit c, fish oil, tablet susu kambing. yang lain tade amik dah :D

JIJI YU berkata...

saya makan herbalife je..eh..raya tahun ni kat mane....nk gi umah cikgu..ahaha

Anum berkata...

insyaallah
selagi kita berusaha

qasehraihan berkata...

@Ardini Humaira
waaaaaaa...byk tuuuu..hihi
bagus2..

qasehraihan berkata...

@JIJI YU
raya kt trg ler..mana lagi
nk dtg?..jemput le dtg..
bw kuih raya skali.haha
xpun colek klate yg awk ckp smlm.unik tu..

pinky berkata...

tgh mencari cari suplement gak....xtau lg nk amik yg mana...

Chekgu Azrine berkata...

akk pun suka mkn evening primrose tu..

Kesuma Angsana berkata...

dulu2 KA makan juga, pas dh kena makan ubat2 bagai ni dah kurang ambil, dan kdg2 lupa hehehe

Syima ~Mama Kyra~ berkata...

perlu..utk kesihatan dalaman dan luaran..saya pun mkn supplement jgk - Alphalipid,sk-al-khishbun,Jus Delima & Madu Asli =)

bunga_rose berkata...

supplement.. amik on off sebab memang jenis tak suka makan ubat haahah... tapi supplement mmg bagus pun utk kesihatan kita.. tinggal nak makan ke tak nak je ihhi

Rozuan Ismail berkata...

wah, banyaknya supplement.huhu

Fadzli Amir berkata...

Tak pernah ambik pon...hehehehe....harap2 takde paper...

redza berkata...

bagus tu..mencegah lebih baik dri mengubati

Hanis MY berkata...

bagus makan supplement... setuju dengan komen redza

Cho Zila berkata...

akak ni dah berumur tak makan supplement camner yerk... teringin gak tapi tak berani lak.. mungkin kena tanya doktor dulu ....

Rapunzeel Cikilolo berkata...

aku makan supplement tak pernah lekat....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

sy pon mkn supplemen..banyak juga hehe

green fit seminggu 2-3 kali (utk lawaskan pembuangan dan buang toksin)

woman lobata - tiap hari kecuali bila time ambil green fit n period (utk kecantikan luaran dan dalaman wanita)

propolis (ukt kuatkan imuniti badan)

so far alhamdulillah..jarang demam, batuk atau selesema :)))

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan