FOLLOWERS

Jumaat, Ogos 03, 2012

ENDING DEEJAVU YANG TETIBA DIUBAH..


ending deejavu semalam agak kelam kabut..
maybe sebab baru shooting sebab berdasarkan voting..
cerita tu tetiba jadi perhatian semua orang
duk berteka-teki siapa dapat kat siapa..
maka bisnes pun datang la dalam itu kepala..
buat sistem sms voting la..apa lagi..
ye ke dakwaan baru diubah tu..kena la tanya pengarahnya sendirik..hihi

menurut twiter erma fatimah..pengarah drama tu
beliau kecewa dengan ending drama semalam
ending sebenar cerita tu nadira akan kahwin dengan ammar
bila voting sms menang kat bazli..maka endingnya diubah..
ngarut betul..
siap si ammar tu boleh tengok...tolong bagi cincin la plakk
masa bazli nak sarungkan kat nadira
sungguh lucu..

tapi tak paham yang paling last..
nadira operate semula jantung..
tukar jantung lain..
selepas 3 tahun bertembung dengan ammar kat airport
tapi jantung masih bergetar..
maksudnya apa ntah..
maksudnya dia kawen ngan bazli tapi hati kat ammar gitu eh?..
hadoooo..nampaknya erma fatima kena sambung lagi cerita tu..
kasik itu bazli meninggal dunia..huhuhu
pastu kawen dengan nadira..huwaaaaaaa!!
ish..tak baik doakan gitu pulak..
sambungla cmna pun tapi bagi ending yang asal..huhu

takpe amar..nadira taknak awak..qasehraihan ada..kahkahkah..
ensem woooo ammar tu..rambut dia cantek..suara dia best..terer main gitar..waaaaa..beh beh



* ketika waktu mendatangkan cinta..aku putuskan memilih dirimu..setitik rasa itu menitis dan semakin parah..bisaku rasa getar jantungmu..mencintaiku apa lagi aku..jadikanlah diriku..pilihan terakhir hatimu..
*kehidupan drama takkan sama dengan kehidupan sebenar..mungkin ada persamaan tapi tidak serupa aturannya..huhuhuhu...saya sangat2 rindukan dia..dia?dah tentu tak rindukan saya..hurmm..


11 komen:

Chekgu Azrine berkata...

blh tgk kat tonton.com versi yg nadira kawen ngan amar

qasehraihan berkata...

@Chekgu Azrine
eh ye ke..kat tonton ada versi asal ek?huhu..kena segera tengok ni..hehe

Tanpa Nama berkata...

ntah hape2 ending boeh tukar2 pulak..kat tonton ending sbnrnya nadira kawin dgn ammar..pstu mninggal..

Kesuma Angsana berkata...

mmg kena tgk kat tonton lah ni. kecewa KA.... tq follow ye and dah follow back 766

khaifaiz berkata...

ptt la mcm xde feel jer....

Suria Karim berkata...

Nie sume pengaruh TV nie... haha... tp ape pon layan kan ajer lah...

Che Rosliza Che mat berkata...

Tengok jugak...tapi ending cam tak best hihihi

LELAKI INI berkata...

hahaha
tak tgk pun cite ni..
so tak kenal la mana ammar dan bazli

Iffah Afeefah berkata...

mcm2

br tau

sbnrnye cite ni xbest mne

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

haritu kecoh citer ni sama dgn satu citer korea kan? bila bc entri awak br sy ingat sy penah tgk citer korea tu..sy ingt part jantung bergetar bila jumpa kecintaan hati dia..


bab ada 2 ending tetiba teringat drama filipina sanay wala nang wakas..ada 2 hero jd ada 2 ending..ms tu sy suka hero jericho..mak sy suka hero yg satu lagi..hehe

~~Ticer Wann~~ berkata...

tengok sambil geleng-geleng pala... haha malas nak komen lebih2.. nanti kena fire ngan Qasehraihan yang angau kat Ammar.. *wink wink*

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan