FOLLOWERS

Isnin, Ogos 06, 2012

KEPUTUSAN AKHIR BADMINTON OLIMPIK 2012 | KITA BANGGA DENGAN DATO' LEE CHONG WEI

1st time semalam..
saya tengok badminton dengan penuh emosi
rasa sedih sangat..bila Chong Wei kalah
tambah2 bila tengok dato' menangis..huhuhuhuhu..
tersentuh tauuuuu...sedeyyy...



Chog Weii kalah dengan Lin Dan semalam..
banyak yang buat status kat fb lebih kepada frust kita tak dapat makan aiskrim baskin robbins free..kahkah..jaat tau korang..
tapi kita tak tahu apa dalam hati beliau..
habuan 4 juta yang dijanjikan tak sama dengan menggalas harapan berjuta rakyat
wah patriotiknyer entry daku kali ni..hehe

apa-apa pun saya percaya semua rakyat Malaysia bangga dengan Dato' semalam
beliau dah main dengan bersungguh-sungguh..
we proud of you dato'..



*tetiba teringat bf bila tengok badminton semalam..sebab dia sangat suka main badminton..saya pernah nak hadiahkan dia raket dulu..merata gi survey termasuk nak online dari luar negara..tapi tak kesampaian nak membelinya..mungkin lepas2 ni saya boleh belikan untuk dia?jika masih ada jodoh itu..huhuhuhuhu...

14 komen:

Ikhmal Yusoff berkata...

sedih time dia kalah..satu malaysia kongsi kesedihan dia..pe2 pn congrats DLCW!

~~Ticer Wann~~ berkata...

takpe la.. bukan nasib dia untuk menang... even dia dapat silver Ticer tetap bercuti hari ni... eheh.. ada kaitan tak?

Syima ~Mama Kyra~ berkata...

sedi tgk dia kalah..tp apa pun kami tetap bangga dgn kegigihan DCWL utk mengharumkan msia..beliau dah berusaha yg terbaik utk Msia selama ni =)

qasehraihan berkata...

@--Ticer Wann--
xde kaitan ticer sbb sy pun cuti..hahahahahaha
slmt bcuti ticer..kita ticer jugak..haha

:: Mrs.Eady :: berkata...

yes..still our hero!

nur berkata...

apa pun tahniah dato'

Iffah Afeefah berkata...

Jgn sbb bndefree je sedih

qasehraihan berkata...

@Iffah Afeefah
betul tu..apala sangat satu scop eskrem yg dah tentu kita x g ambik punya kan..sia DLCW..huhu

Saleha berkata...

muka LCW tu pun selalu nampak sedih, muka macam budak baek2je.. kalau tgk dia menangis kitapun boleh 'terjurai' air mata gak
apepun tahniah sebab dia dah cube sedaya upaya

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

tu blum tgk apa kata sokkabar kosmo kat muke depannya..mcm kutuk2 DLCW pulak.. sape2 yg tgk page tu lg akan frust..

Anum berkata...

sedih tgk lcw....
anyway dia buat yang terbaik

Kesuma Angsana berkata...

K pown sedih juga, but still bangga dengan DLCW

Remy hazza berkata...

tahniah dato'....
kita semua tetap support !!!!

kay_are berkata...

ape pun die dah berusaha yang terbaik so tahniah kepada die =)

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan