FOLLOWERS

Selasa, Ogos 07, 2012

TUDUNG RAYA~!!

bebaru ni pergi Butik Fareeda
cari tudung raya..

masa pergi tu..dalam butik tak banyak tudung
jurujual tu cakap, stok akan sampai 2 jam lagi..on the way katanya
terdengar customer2 dalam tu cakap sanggup tunggu..hoho
boleh tahan gak tahap kegilaan dorang kat tudung fareeda ni..haha
yang tu nanti saya cerita kat entry lain la ye..

jadi aritu..cari punya cari tudung
maka terbeli la saya 5 helai ni..hehe
terbeli eh..haha

2 helai rozanna (3layer) dan 3 helai sofiya (3layer)

warna yang ni paling saya suka..meriah betul..hehe


tudung untuk raya..apa salahnya meriah sikit kalernyer kan?hehe
sebelum ni dah ada koleksi 6helai..
memang giler kalau gi butik ni..memang wajib ambik walau sehelai pun..huhu
misi selepas ni nak cari yang putih hitam plak..ada ke eh..
macam xpernah nampak fareeda kluar kaler tu..huhu


* kalau kepala terganggu ckit mesti tahap kegilaan shopping menghabiskan duit tu datang dengan menjadi2..huhuhuhuhuh....


15 komen:

Hanis MY berkata...

Cantiknyaa suka suka

Chekgu Azrine berkata...

ada sis..kawan akak hri tu ada nak let go kat akak.. baru lagi..tp xdan nak rembat pun..dh ada org ambik dlu..akak baru nak berjinak2 dgn fareeda..hehhe

Liza Razak berkata...

saya pun ada satu tudung fareeda ni..warna hitam tapi jarang gila pakai..tp apa pun tudung fareeda ni memang kelasss !!

ieda berkata...

wahh warna2 fareeda memang stricking2 kan ..
akk suke juga , tapi x pernah nak beli sbb mahal .. huhuhu x mampu .. aci cakap !! ;))

~ cik matahari ~ berkata...

wahh meriahnye raye... syoknyee :D

♥cikmOt♥ berkata...

wah fareeda...berapa habis untuk 5 helai tudung tu...

mak tak sanggup...boleh pengsan nengok sehelai rege...ekekeke

Sari berkata...

hamvoi2..soping sakan sampai terbeli ekkk...anyway santekkk :)slmt berposer..

Anum berkata...

cantiknya

kay_are berkata...

shoping tudung sakan nampaknye ni.. sampai 5?? banyak btul!

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ berkata...

org pompuan mmg takleh lari dari shoping, 24 jam nak shopping je...huhu

meriahnye kaler tudung yek...

Remy hazza berkata...

wah...
meriah raya tahun nie.....
byk pilihan tudung......
cantik2 pulak tu.....

QasehnyaRania berkata...

tudng fareeda memang cantik2 kan..
berkaler2..

Nasuha berkata...

tudung jenamA hajra pn cntik2. lbih kurang sma mcm tudung kt ats..

LOLA KE NIE? berkata...

huhu..pas bce entry yg atas baru tau harganya..

haha

bleh tahan..

Mia Liana berkata...

makkk aiii meriahnya beli tudung... ;)

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan