FOLLOWERS

Khamis, Ogos 09, 2012

KEGILAAN SUKA BELI BARANG CUTE BABY

saya ada satu tabiat..
suka membeli barang baby
sebab cuteeeee..comelll.

kasut baby ni dah agak lama saya beli
display je la kat umah..cute!..hehe

head band ni pun beli dah agak lama
hanya menjadi pameran..comelllll sangat.. 


baju ni beli 2 minggu lepas
comell gambar eskrem kat baju tu..hehe


tu belum lagi gila tengok gaun2 budak perempuan..
itu la pasal agaknya kenapa ramai orang geram nak dapat baby perempuan ek..

comel kan?..


*tu baru cerita yang baby girl..belum lagi cerita kegilaan barang baby boy..hahaha..kronik dah den ni..huhu

10 komen:

Hanis MY berkata...

Comel sgt pengsan tgk.

P/s: tak ada yg lain beli satu tu je hihi

Syarifah Nadia Syed Mohsin berkata...

nie maksudnyaa kena kawen cepat2 la.. hehe

Ardini Humaira berkata...

fuyohh lawanya! comel3.. best anak pompuan beli brg kekiut gni :)

~ cik matahari ~ berkata...

waaaa comel3.. sweet jee.. *bile la nak ade baby sdiri :( hehe

fiLfiL berkata...

fil pun kalau jalan2 suka tengok baju budak2 yg comel2. tp xdela sampi beli. xmampu. hihi..

fiLfiL berkata...

fil pun kalau jalan2 suka tengok baju budak2 yg comel2. tp xdela sampi beli. xmampu. hihi..

eima berkata...

mmg lawa ... aku pun suka klu beli yg zara tak ori ..ke ko beli ori ni ... sgt cantek tgk kat uptown ...geram2

Kesuma Angsana berkata...

brg2 baby mmg cute2 n comey tau

Che Rosliza Che mat berkata...

memang comel...geram tengok..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

brg2 baby mmg comel belaka tp biasanya sy x beli sbb sayang duit hahaha

tp kan apa kata awak jual semula brg baby yg awak kumpul ni :)))

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan