FOLLOWERS

Rabu, Januari 19, 2011

VANIDA IMRAN DAN RASHIDI ISHAK BERCERAI??

salam Rabu..
kepada yang membaca paper semalam pasti terkejut..
vanida dgn rashidi nak bercerai ke?


sebabnya semalam terkejut betul saya..
masa free kat skolah besenya weols akan baca paper..
then semalam diaorang riuh cakap vanida imran pulak yang pergi court..




mana xtkejut..
sbb couple ni nmpak sangat sweet dan bahagia..
takkan atas urusan perceraian..xde dgr ribut apa pun tentang mereka
menurut utusam semalam..
mereka pergi hanya untuk menemani sedara mereka yang ada urusan di sana..
alhamdullillah..


apa2 pun..
dalam semua urusan..kita hanya mampu merancang..
segala-galanya Allah yang tentukan..
kita xboleh kata..bahagia harini xkan mengundang kekecewaan di hari esok..
semoga kehidpan kita semua dilimpahi cahaya kebahagiaan
walau apa jua keadaan hidup kita, walau dengan apa jua ujian yang mendatang
kerana tak semua yang lengkap hidupnya itu dilimpahi kebahagiaan..
dan xsemua yang xlengkap hidupnya itu tidak bahagia..


kerna..pernah tak uol dengar..
kebahagiaan dalam perpisahan?? pernah kan??
sebab ada yang lebih bahagia hidupnya selepas perceraian mahupun perpisahan
hanya yang mengalaminya sahaja yang boleh menjawabnya kan..

-end-

* bersyukur dengan segala kurniaan dan nikmat
* artis pergi mahkamah dah sinonim dengan spek itam ek

13 komen:

mzhany berkata...

semoga dapat diselamatkan masjid yg telah sekian lama dibina nih....ameen

qasehraihan berkata...

mzhany:
betul..tiada siapa yg inginkan perceraian..

Aizuddin Hanis berkata...

semoga jodoh kte smua berkekalan amin...

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

tanak mereka cerai,
dorang sgt swit n serasi!

hmm...arap2 2 gosip je,

MIZZ SUE berkata...

DORANG TU SWEET KAN

DiahRodzi berkata...

hehehee....xbaca paper..so xtau apa....nsib la bca blog akak..:)
hehehe...

qasehraihan berkata...

aizuddin:
awk ckp mc dh kawen je..haha

qasehraihan berkata...

ctiey:
dorg ckp teman sedara..
so xla kot

qasehraihan berkata...

mizzsue:
aah sgt sweet kan..

qasehraihan berkata...

diahrodsi:
dtgla salu baca2..hehe

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

amin.

QASEEH HATIKU QASEEH berkata...

nmpk dia urg mcm ok aje..
sian plk kn..hrp2 x betul la..
byk dugaan nya hidup sebagai artis..

IzwanNie berkata...

huhu.. xsangka la they ol pn bcerai...

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan