FOLLOWERS

Sabtu, Jun 11, 2011

BLOG INI DIGILAI SEMUA..JANGAN KLIK KALAU RISAU GILAKANNYA JUGAK!!

sejak blogging..ni kali kedua nak promote blog orang lain ni..
kali pertama dulu....blog awek jawa ni..


kali ni blog ni
nama blogger ni sangat unik..
best woo masuk blog ni..lain dari yang lain


sebab..
WAJIB ada wajah beliau dalam setiap entry..
beliau snap gambar sendiri..hebat tuu!!..
tak perlu guna DSLR bagai..snap pakai fon aje..
dan ayat entrynya hanya 2 BARIS cuma..
takde nak ngomel bahasa nusantara segala..
tapi yang komen entrynya berduyun-duyun..



tak percaya???
terjahla dulu ke blog uncle rock ni..!! 
niat den nak beli DSLR terbantut terus bila tengok entry-entry beliau..wakakaka
i loike~!!!



-end-



* uncle..terima kasih folow blog kite..rasanya uncle folower paling senior kat blog saya..hehe

16 komen:

waN Mohd Salim berkata...

sayeeeeeeee huhuhuhu bile akak

Mrs.Yie berkata...

gedek ke?rasanya pakcik gedek tu pernah komen kat entri akak pasal buang bayi tu..hehe

Gayahspears berkata...

fuh..Qaseh~!!! terkejut Gayah masuk blog uncle..kehkehkeh >_<

~~Ticer Wann~~ berkata...

alahai excited nak tengok tapi line lembab lak... huhuhu.....

jemput baca
Kenapa awak follow saya

JIJI YU berkata...

awek jawa tu mmg bingai...haha

JIJI YU berkata...

awek jawa tu mmg bingai...haha

kokser kokdam berkata...

eheh

=D

Sunah Mohammad berkata...

hehe..suke gak uncle gedek!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

oh yeah.....

sempoi nya uncle ni hahaha

senyumSOYA berkata...

uncle paling rock~ heheheh

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

hohoho..si awek jawa ni slalu jugak dtg ke blog saya..

emieysandra berkata...

blog uncle yg unik..menarik~

gedek! berkata...

Thanx babe...! Appreciate it!

Wey! Belog kamu apa kurang nya...?


NAk visit awek jawa la pulak....!

Raden berkata...

wah..sy yg 1st kah cikgu?? mekaseh la cikgu..sayam kamu. nti2 sy balas jase bail cikgu oteh!

Citarasa Rinduan berkata...

uncle gedek mmg umpppp

kay_are berkata...

pasni my blog nye turn lak ye? <-- muke tak malu.. ahakz!

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan