FOLLOWERS

Ahad, Jun 12, 2011

DAH BREAK..SEKARANG NI, SAPE-SAPE PUN BOLEH TACKLE!!

aritu ada baca entry pasal awek gebu tokey kan??

memang gebu!!



oleh kerana dah buat entry cakap itu awek dia..
kena la buat entry update bagitau yang sekarang mereka dah break daaaaa....hoho
bukan kekasihnya dah buat masa sekarang katanya..pelik jugak tu..haha
-end-


*aiiiyya..xgemarnyer buat entry pasal artis!..tapi sebab mood hepi ni..malas nak mikir entry2 lain...weh..weh..weh..tranung menang piala FA smlm weh!!!..wakakakakaka..guwa gumbira tak terhingga!!! mksih daudsu!!!


12 komen:

kokser kokdam berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mrs.Yie berkata...

x de jodoh..biasa la tu.. :) awek dia tu sila bagi kat kokser kokdam..hahaha :)

qasehraihan berkata...

@kokser kokdam
kamu tak baca abes la ni..
dh breakla..haha

qasehraihan berkata...

@Mrs.Yie
meme nok bagi ke dio pong nih..tp dia ustad kak..haha

ahsfantasy24 berkata...

ajal maut,
jdoh pertemuan,
ditangan Tuhan :)

qasehraihan berkata...

@ahsfantasy24
tepat sekali..hehe

mien eaststar berkata...

comey awek dia...grrrr...hehehe :P

BLADE EDGE berkata...

xde jodoh dahhh...

kay_are berkata...

ye ke dah break? biar betul.. gebu2 pun di clash kan gak ke? lol!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

hensem giler siot awek beliau... xpadan ngan jambu... hehe :)

mynameismy berkata...

erkk putus sudah?? ape daaaa..

nazirulhazwan~ berkata...

gebu lagi kucing den

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan