FOLLOWERS

Ahad, Jun 05, 2011

MANA PILIHAN KALBU??? GAMBIT ITU KE GAMBIT INI..

tetiba gambit-gambit ini menjadi sebutan...
gambit sana...gambit sini
kawe ingat gapo la gambit...
rupanya orang..kakakakakaka


kalau dibuat bancianla ek..
antara gambit 1 dengan gambit 2..
mana korang pilih???hakhak


gambit 1 :

gambit middle finger..


vs



gambit 2 :

gambit X-men


dah tentu2la i pilih gambit X-men..
gagah wooo...kihkih
ok ca ci cau..
ada date dengan gambit ke-2 kejap lagi nih...hehe

-end-


* nape nama gambit 1 tu gambit??? apa maksud nama gambit ek??hurmmm...


13 komen:

kotak bulat berkata...

gambit no 1 tu, xpenah pun KB minat.. hahaha

gambit hensem berkata...

gua 'gambit hensem'...
patutnya gua pun masuk dlm senarai gambit-gambit di atas..hehehehehe

x-men best!

JIJI YU berkata...

hahha..aku tak kenal mane2 gambit pon..

Mrs.Yie berkata...

akak kenal kerambit je qaseh..hahaha..satu lagi sabit..setahu akak gambit ni nenek2 tua yg pakai kupas pinang untuk di gulung bersama sirih..hihi

~~Ticer Wann~~ berkata...

gambir tau la... ngeee

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

mesti lah pilih Gambit 2 !!heheehe Gambit 1 tuh bangang,.OPSS =p

Rozuan Ismail berkata...

gambit xmen lagi power lor

shahjiehan berkata...

salam ziarah...gmbit tu bukan alat bergaduh ke

Bella Bell berkata...

gambit 1 tu kenal sebab dia femes dengan middle finger dia.. memang dia sorang je ada middle finger.. hehehhe!!!~

Pendekar Berkuda berkata...

Jangan banyak bunyi boleh???

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

tak minat gambit2 nih..huhuhu

qasehraihan berkata...

@Pendekar Berkuda
bukan banyak bunyik..menuntut hak..
menuntut agar JANJI tidak dilupa..
ok jelas??

puding_manis berkata...

huh akak...gambit 1 klu x wujud pon x pe...menajtuhkan maruah org Islam je...patut la letak nama gambit tu...pastu berlagak bodoh sombong plak tu bila org tegur psl keje x elok dia...ish, ish klu x de org seni mcm dia ni pon x luak...heheh

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan