FOLLOWERS

Jumaat, Jun 17, 2011

ENTRY HANGEN SATU BADAN : PERASAAN BILA...

tengok tajuk..lajuuuu je klikkk ek??hakhak..


 rompak dari gugel ni..



apa perasaan bila sakit geraham bongsu nak tumbuh??


  • semua benda best jadi tak best..menderita der..huhu 
  • rasa macam tengok  c seth tan pun dah macam hamid gurkha (abang hamid pun ada rupa seth tan tau zaman awal baligh..)
  • rasa macam nak bagi je penampor kat orang berdekatan..kakakakaka 
  • rasa macam nampak kecikkkkkk je murid2, bila bising dalam kelas tak siapkan kerja..hahah


aiyyaaa..
bila nak ilang sakit nih..
sape pernah pengalaman menderita gini..
feel free to menambah-nambah..huhuh


    -end-



    * patut la baby nak tumbuh gigi merengek-rengek sampai deman2..hoho

    19 komen:

    JIJI YU berkata...

    hamid gurkha tu lagi romentik weyh...
    aku mase nak tumbuh gigi last tu..aku punye la bertapa tak hengat dunia..dok hengat akherat je

    Munna berkata...

    oh...cekgu rupanya....hihi

    Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

    wahh mmg sakit.rasa nak lempang org jek...

    ~~Ticer Wann~~ berkata...

    hihihi selamat menjadi orang besar cikgu..gigi nak tumbuh memang sakit.. orang bising pun tak leh.. rasa ringan je tangan nak lempang


    Korang gelak? Kalau tak gelak memang jiwa korang ketat

    Teringat zaman kanak-kanak

    Rozuan Ismail berkata...

    waktu kecik memang selalu nangis sebab gigi sentiasa nak tumbuh baru

    nazirulhazwan~ berkata...

    fuh, azab wei, betaun la azab die,

    Ujang9897 berkata...

    cian..=)

    Roza Ami Nanomiya berkata...

    nasib baiklah geraham aku dah tak datangkan masalah

    Hafidzah Hafidz berkata...

    wahhh wahhh..selamat tumbuh gigi ye kak heeee =P

    mzhany berkata...

    ahaha, hany tak buat ape2 sbb tak tahu jugak camne. tpai demam la. dan sakit 1week.

    tapiiiiiiii kak,

    sekarang cabut gigi bongsu ni lagiiiiiiiiiii sakit hwaaaaa....

    Budak Botak berkata...

    Adeiiiiii, x dapat bayangkan, Hue3...

    Entry terbaru -> Video Maharaja Lawak Astro Minggu 12 - Koleksi Penuh... (",)

    Raden berkata...

    kumur aer garam je cikgu...settle

    auny aizie berkata...

    erghhh . aku hari tu smpi demam2 seminggu . * sighh

    Cik TeN10 berkata...

    ohh mmg sakit.. dh penah rsa 2 tahun lalu.. bengkak gusi smpai nk buka mulut pn sakit.. dlm masa seminggu tu mkn buah je.. tu pn hancurkan sbb xleh nk kunyah pn.. men telan je.. gi la jmpe doc.. doc akn bg ubat tahan sakit..

    gedek! berkata...

    Kamu pon cikgu jugak...?

    Qaseh dalia adelia berkata...

    haha ase macam nak marah org jek..sabo sis.. alhamdulillah qaseh sihat ..muahh sory lame tak menapak kat sini .. tade mud hihi

    MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

    sakit gilerrrrr babassss adehhhh allah jer tauuu

    kay_are berkata...

    tak tau r pulak my gigi bongsu dah kuar ke belum.. tak dapat dipastikan lagi sakit yang macam mane tu..

    z a z a berkata...

    baby tu comel. ala baby, jgn nangisss

    KLIK UNTUK SHOPPING

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan