FOLLOWERS

Jumaat, Jun 03, 2011

SIAPA TAK SUKA GUNA SIGNAL KERETA??

wahai pemandu sekalian..
gunalah signal bila wajib diguna pakai..
bahayala kalau tak guna..
menyusahkan orang lain pun ye..


tak tau lampu signal???

ni dia lampu signal..hehe


semalam..keluar jenjalan abiskan minyak kereta..
sedang best2 dengar lagu peberet dalam kereta..
terkejut kita bila kereta belakang masuk depan kita tak bagi signal
adoii..sib baik kita tak langgar bontot kereta dia..
kalau terlanggar??...kan dah jem jalan..hahaha




sama jugak kesahnya kalau nak masuk kluar simpang..

gila buruk lukisan guwa ni..haha




nak masuk simpang ke..keluar simpang ke..sila la bagi signal..
baru ada komunikasi dengan pemandu lain..




ni contoh..
kesian pemandu bmw putih tu (guwa la tu)..ekekeke..
dahla tengah sakit perut..
nak balik cepat-cepat..duk tunggu kereta biru tu..
ingatkan nak pergi terus, rupanya dia masuk simpang..
kalau awal-awal dah bagi signal..
dah sampai rumah pemandu bmw tu..
dah boleh dia masuk toilet dengan tenang dia..hahah




mudah je..
bagi la signal bila perlu..
kalau tak perlu tak payah..
sebab akan nyusahkan jugak..haha..



-end-


*cuti sekolah boleh nak buat entry..naik cuti nanti sunyi la ni..huuu

18 komen:

Tanpa Nama berkata...

perghh..kereta qaseh ke tu!!
xpernah pakai signal sebab belum ada kereta..haha

~~Ticer Wann~~ berkata...

selalu je bagi signal.... tapi orang lain yang tak bagi signal menyusahkan pemandu yang sangat berhemah di jalan macam Ticer nih..ihiks

Edy Zaidi berkata...

ni mesti lesen dari metrodriving...xlepas pun boleh dapat lesen...hehe

Gayahspears berkata...

tak suke la dgn sikap pemandu yg x suke bg signal awal2 nk masuk simpang...
geram2... boleh bahayakan diri je dan orang lain jugak~!!!.. ish2

Tanpa Nama berkata...

qaseh pakai bmw ke??yg putih dlm gmbr tu???fuyyyoooo..ank org kaya ni..

ApiH berkata...

memang menyakitkan hati la org yg malas bagi signal ni... dulu ApiH pun pernah buat entry pasal orang yang malas bagi signal

semalam baru kena dengan org camni.. nak masuk simpang tak bg signal. tengok2 dok guna hp time drive. rase nak lempang je org camni... MENYUSAHKAN...

mien eaststar berkata...

mcm manalah dpt lesen eak ? lampu signal pom xtau nk gune macam maner...haiyooowww !!

... berkata...

as salam..


▂ ▃ ▅ ▆ 65%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

betul. tapi pernah jumpa kes pemandu tak pasang signal, tapi pemandu tu macam 'jerit' kat dalam otak bagitau dia nak ke arah tu. maka tiba2 stop la kete yang berhanpiran dengannya. dia pun lalu.

huhu..paranormal..

jom berbalas singgah menyinggah berkongsi ilmu, pendapat dan cerita ;)
Entri terbaru :

kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit arthritis

terima kasih..huhu~ =)

Sunah Mohammad berkata...

nasib bek dia tak membuang dalam bmw je kannn... sabar betul dia... :p

tak sure la pulak kak sal Nisa Kay tu... huhuhu... try sat..

Mrs.Yie berkata...

kereta qaseh ke tu?hehe..kelakar la lukisan yg kedua tu..sebiji macam meja makan..hihi :) tapi x kisah le..yang penting kreatif gitu..i like it..x reti la nak komen pasal signal keta ni pasal akak x pernah bawak keta sebab x de lesen.. :)

Munna berkata...

setuju. mmg geraaammmmm gila dgn org yg xreti pakai signal ni.pastu kalau dia masuk simpang buat muka slambe mcm tak bersalah je...hangin

ahmad endo berkata...

ramai orang yang susah sangat nak pakai signal ni...hehehe

JIJI YU berkata...

ahaha pehal pesona leh bertukar jadi bmw lak ni

Rozuan Ismail berkata...

org mcm ni memang,patut ditangkap

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

haha! tak boleh dengan keta tu ;) nasib baik Tia tak drive ..

Tutorial Buat Header Sendiri

Ujang9897 berkata...

ala biasa la tu..kekadang buat gak..haahahaha


* best la...hihi..

bard bahtiar berkata...

i brminat nk beli lukisan kreta tu dgn harga 13 ratus juta...akaka...

puding_manis berkata...

huhu..slalu terkena dgn manusia yg kedekut nak bg signal ni...agaknya klu bg signal ni kena bayar kot? tu yg dia kedekut nak bg signal...geram kdg2 kita ni punya la mengunggu nak kluar simpang, alih2 keta yg dari arah kanan kita dgn x bg signal ni rupanya nak masuk simpang tu gak ....rasa nak turun n gi tahan keta tu, nka tlg check sama ada signal dia ok lg ke tak....*geram ni dgn pemandu mcm ni...huhuhu

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan