FOLLOWERS

Khamis, Jun 02, 2011

GAMBAR AWEK 'TOKEY' KUMPULAN JAMBU (MAHARAJALAWAK)

rasanya kalau yang suka tengok maharajalawak..
kenal dengan tokey ni..
tokey ni kumpulan jambu dengan yuz..

dari kiri : yuz dan tokey


entry ni nak tunjuk gambar gf si tokey ni..



chumel kann..gambar2 ni..
i mean awek dia la...hehe
very the gebu ini olang..hihi



betul ke orang cakap perempuan mudah terpikat lelaki 'lucu' dan 'klakar'??
ye kot..kalau tak takkan saleh yaakob dapat nikah 4 orang kan..haha..


-end-


* apa ilmu abang salleh pakai ek?? ajaib betul itu orang...

25 komen:

ApiH berkata...

ApiH ni xde la lucu atau klakar sangat...
tapi ramai je awek minat.. hahahaaa... (perasan je la...)

Rozuan Ismail berkata...

pergh,untung badan =)

Mrs.Yie berkata...

memang comel gelpren si tokey ni..ye sangat setuju sekali perempuan memang suka lelaki yg pandai buat joke :)

YanaMIB berkata...

alaa kita xminat la jambu ni..xtau nape..seyes xminat..haha~

wtf=what the f**k..sy xtiru entry pb pon..ayt tu utk ckp jgn guna bhs kasar/mencarut kt blog..aa tu je...=)

Solihin Zubir berkata...

pergh! bleh tahan eh awek dia.. heheh..

qasehraihan berkata...

@ApiH
kakaka...klakar gak kamu ni

qasehraihan berkata...

@Rozuan Ismail
comell kan..hehe

qasehraihan berkata...

@Mrs.Yie
ek??nt kita wat kajian kak..haha

qasehraihan berkata...

@YanaMIB
akak pun xminat..haha

oo..tu mksud WTF upenyer..jakunnya saya..sy tgk aje dwang tulis..tu sy tnya..sbb sy mmg xphm..huk

qasehraihan berkata...

@Solihin Zubir
gebuuu..haha

Ujang9897 berkata...

imalaha cek kedu ima hurm.. =)

chubby tu awek dia..=)


haah pompuan suka lelaki kelakar..=)

Liza @ Adzriel AB berkata...

hensem tapi menyakitkan hati memang le tak best.. he..he..

Mrs.Yie berkata...

@qasehraihan x perlu buatkajian..akak dah mengalaminya saatdan tika ini..kikiki :)

Isteri Encek Bard berkata...

ieb terpikat ngan husband pun sebab dier kelakar

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

slalu pasangan berlawanan kan..

kalo laki gelap perempuan gebusss..

yg saya ni gelap..si dia tu putih ahaha

Azree berkata...

Inikah rupanya teman Kumpulan Jambu ni,

Lelaki lucu dan kelakar ramai peminat ke?

Tidak dinafikan rasanya.

Daripada ada peminat, baik lagi jika ada teman yang sudi,

Lagi menarik..

;)

Qaseh dalia adelia berkata...

fuyooo comei giler awek ye..kikiki

'CikMimiEy' berkata...

whoooho , bru ku knai awek si tokey jambu ini. hehehe. gebu lor ...


btw, maharaja LAWAK superbbb !! erk , tetibe *

laskar pelangi berkata...

perghhh! comel=)

khaifaiz berkata...

mak aiii.. betul2 jambu awek dia

Naddia berkata...

peehhh..gebu tuh!! sedap2 lak saiz die. haha

~~Ticer Wann~~ berkata...

cunnye awek dia... :D

Gayahspears berkata...

mantap =.=

Tanpa Nama berkata...

perghhhh!!!gebu betu ni..

Ahmad Muzaffar =) berkata...

perghhhh! nak masuk raja lawak takde bakat... kalau x mesti dah dapat awek gebu2 gini dah ^__^
aiyooo~

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan