FOLLOWERS

Selasa, Mac 08, 2011

APA KU BUAT DI BALAI POLIS NI~??? ADOYAIIII...PANJANGNYER~!!

bersiaran dari balai polis..ngeh ngeh ngeh..
tengah Q untuk bayar saman..haha

tak sangka orang baik hati dan budiman macam ni pun boleh kena saman..hakhak
sebelum ni tak pernah chek saman pun..sebab perasan baik..kahkah

pastu bila EdY Zaidi buat entry saman aritu,
rasa nak try sms ke 32728 tanya ada saman tak..
tup-tup bila di balas balik sms...katanya ada 1 saman..ahaksss
terguling gelak jap...
1st time dalam hidup kena saman trafik sebab bawa kereta laju..haha


punyala ramai orang...huhuhu
memang rakyat malaysia ni jenis 'last minute' ke??
ke sebab kes macam saya
(yg prasan bawa kereta slow ni?? kahkahkah)



memang sampai malam la ni...ngeh ngeh

sempat lagi update blog..hehe





kepada sesiapa yang rasa was-was..nak check saman

taip POLIS SAMAN [no k/p] atau [no kereta]

hantar ke

32728

diskaun 50% hingga 10 Mac 2011..hehe

wokeh..tu je..nak lelap dulu jap..ramai sangat..haha

-end-

*ni mesti kes polis yang duk bawah jambatan balik raya dulu ni...tengah speed 150km/j, tup2 tgk ada polis bawah tu..ai lambai je ler kat abang polis tu..haha..nak brek dah tak sempat..highway la katakan..ahakss


21 komen:

khaifaiz berkata...

Opsss sikap.. hahah

MIZZ SUE berkata...

huhu...bayar jgn tak bayar

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

hahaha..ramai giler. tu kat balai polis subang jaya ke?tgk no giliran pun lama giler nk nunggunye...

Naddia berkata...

humangai..150km/j?? kamu memg rock laa

qasehraihan berkata...

khaifaiz:
opppppppssss sikapku..hehe

qasehraihan berkata...

mizz sue:
dh slmt dibayar jap td..melayang RM..huh

qasehraihan berkata...

blade edge:
aah kat subang jaya..hoho

qasehraihan berkata...

naddia:
rock eh??hoho..tp kee tu mmg xrasa apa pun bila speed 150km/j..hoho

Izamir Ridzwan berkata...

ish2... blgger tegar nih

qasehraihan berkata...

izamir rizwan:
tegar ek??x a..benarnya itu aje masa free yg sy ada utk ngadap blog..haha

Pendekar Berkuda berkata...

sangat tegarlah blogger ni...

sampai tengah beratur bayar saman pun sempat lagi update belog..

huahuahua...

respek sama kamu.. ekeke..

qasehraihan berkata...

pendekar berkuda:
ish..ni lagi sorang..haha..manada tegar..tegar tu mcm kamu..

Sunah Mohammad berkata...

nasib bek saya belum pernah disaman lagi...<--- sebab takde kete dan motor..hahah~

qasehraihan berkata...

sunah mohammad:
kahkahkah..kamu wat lawak

Solihin Zubir berkata...

pergh.. samseng jalanan.. heheheheh..

iqbalhakimi berkata...

fuhh...sempat lagi hupdate tu kak =)

kak..untuk wanita..

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/03/sempena-hari-wanita-sedunia-khas-untuk.html

AH7 berkata...

kak qaseh...boleh masuk F1...hehhe...

qasehraihan berkata...

solihin zubir:
hehe..manada baik ni..

qasehraihan berkata...

iqbalhakimi:
haha...saje je..sbb tu je ms yg ada

qasehraihan berkata...

AH7:
hahaha..f1 speed brapa eh??kamu ni ada2 je ek

*luv Syahnia* berkata...

hai kak ;)

same ain pun ske bw laju2
takot ngatok..hehe
tp lom tkantoi ngan
pak polisi lagik.. ;P

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan