FOLLOWERS

Selasa, Mac 22, 2011

CIRI WANITA PATUT LELAKI PILIH..PART I







1. keanak-anakkan (nakal)
lelaki memang suka perempuan bersifat keanak-anakan..bukan tak matang yerr..ahakss
tapi sedikit nakal..hahaha...misalnya..
manja2..mengoda2..adesh~!
wanita ceria membuat lelaki lebih ghairah..kahkah


2. penuh pengertian (memahami)
memahami..memang idaman semua lelaki
kerna kita akan membuat lelaki berasa dihargai dan diterima seadanya...
memilih waktu yang tepat untuk berbincang masalah dan sebagainya...
janganla suka sangat merajuk..pening dorang tu nanti..haha 


3. menghargai
yang ni memang..lelaki memang perlukannyajika kita suka diperlakukan dengan lembut..
lelaki pula suka dihargai..dipuji dengan tulus ikhlas dan diberi kepercayaan..
janganla asyik komplen saje kan..itu tak kena ini tak kena...
penghargaan dari wanita membuat lelaki berasa bangga..woww~!!hehe


4. menjaga penampilan
lelaki suka wanita yang pandai menjaga penampilannya
agar sentiasa cantik, bersih, kemas dan menarik...(apa lagi jom pergi spa..hahaha)
penampilan yang baik menunjukkan wanita tersebut menghargai dirinya...Apabila sudah berumahtangga, wanita tersebut terus menjaga penampilan dirinya dan kesihatan tubuh badan walau sudah beranak-pinak. Siapa yang tidak suka isteri yang masih kelihatan cantik dan ramping walau dah punya anak 3??

-end-


* saje je ni...xde idea sangat, lenguh badan kenduri adik xabis lagi...huhu

32 komen:

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

hehe. semua setuju kecuali yg 1st!
lelaki ade gak tak suka yg manja berlebihan kak! hehe.

mcm kanak2 ribena tuh..euuuw! saya pon menyampah!..

maybe laki suka yang ceria...or happy go lucky kowt! not keanak-anakan. hehe..

khaifaiz berkata...

setuju ngan semuanya.. Memang bahagialah kalau dpt kesemuanya diatas.. heheh


hai qaseh

mrs.sabri berkata...

rasanya akak tergolong dalam golongan 1 tu kot..hihihi :) tapi lepas kawin la jadi mcm tu..sebelum kawin akak memang seorang yg pendiam sgt..sampaikan ada org minat kat kita pun kita tak tahu..ahaksss....

Naddia berkata...

sy ade sume sifat nie cikgu...jadi sy nie idaman lelaki ke?

Ujang9897 berkata...

dgt tu wanita..heheh

erm..napa letak pic awal dgn heliza..

mykhalis berkata...

khalis suka yg boleh sempurnakan hidup khalis, khalis pengotor,,dia pembersih, khalis manja, dia tegas, khalis main game, dia patahkan cd game..sempurnaa

hottest entry di blog khalis : fakta mengenai mengandung yang mungkon anda tak tahu

Fadzli Amir berkata...

Salam kenal..Ada yg boleh dikatakan betul...tapi...Mungkin ada penambahan lagi...tunggu saje entry ke2...

qasehraihan berkata...

@? ? ? ctiey ? ? ?
manja lebih tu bukan manja..tu ngengada..haha

qasehraihan berkata...

@khaifaiz
semoga awak dapat seperti yg di atas..aminn..

hai khai..

qasehraihan berkata...

@mrs.sabri
wah..akak manja la ni ek??hehe

qasehraihan berkata...

@Naddia
idaman goku cukup a..haha

qasehraihan berkata...

@Ujang9897
ingat nak letak gambar kamu...tp kamu bunchettt...xsesuai..hahahaha

qasehraihan berkata...

@mykhalis
give n take..bagus tu..lengkap melengkapi..hehe

qasehraihan berkata...

@Fadzli Amir
aah..jgn lupa tunggu..hehe

Lieynanilaz berkata...

yg baik tu bolehlah diambill...he3...

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

like3..haha

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

like3..haha

sekamar rindu berkata...

salam...

satu lagi yg tertinggal..

yg kaya..:))))

Sunah Mohammad berkata...

saya pun nak tanya cam ujang..nape asyik awal dengan heliza??? sebelum ni pun.......hehehe

Belalang Hijau berkata...

hehehe

perkongsian yg bagus...tp jgn lak semua tu cuma d amalkan sebelum dapat menambat hati lelaki tersebut...

bila dah dapat, terus bertukar 360 darjah...hahaha

Orkid Edyliyne @ OrkEd berkata...

oh ye ke???
alahai... yang first tu macam takut je baca...
hehe..
(n_n)

kay_are berkata...

kalau lelaki yang nakal camne lak?? (memang sedar diriku ni nakal =P

qasehraihan berkata...

@Lieynanilaz
betu tu..hehe

qasehraihan berkata...

@♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥
apa yg like ek??haha

qasehraihan berkata...

@sekamar rindu
perempuan yang kaya ek??tu lelaki kaki spedo namanya..haha

qasehraihan berkata...

@Sunah Mohammad
sbb saya suka kalau heliza ngn awal..matching..hehe

qasehraihan berkata...

@Belalang Hijau
hehe..apa cth yg bertukar tu ek??hihi

qasehraihan berkata...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd
apa nak ditakutnya..hahaha

qasehraihan berkata...

@kay_are
mmg lelaki nakal xpela jugak..jgn menggatal dh bila dh kawen..harharhar

Solihin Zubir berkata...

nak jugak la wanita keanak-anakkan.. tp xmau gedix sgt.. haha..

Pendekar Berkuda berkata...

wah... terujanya nak dapat pasangan yang macam tu... hehe..

Rozuan Ismail berkata...

semua tu wan ada..hehe

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan