FOLLOWERS

Khamis, Mac 03, 2011

CERITA KARTUN ZAMAN BEN ASHAARI, EQBALZACK, EDY MASA KECIK2..HAHA

ni kartun yang paling best zaman kecik..

gaban..
wakata..wakata..kenanda..haha


nape gaban ni tak di ulang semula sekarang ek??
best ni citer ni...


pastu satu lagi..

maero attack

kisah main bola tampar..
ada kuasa luar biasa time nak 'smash'
siap pusing2 atas udara..ngeh..ngeh
(pastu coach ngorat si heroin tu..gatai punya coach..haha)



pastu bila break untuk iklan mesti keluar iklan ni..


kisah seorang anak yang duka nestapa kerana ibunya batuk..
ohok ohok ohok ohok (batuk tu)..kahkah
dia pun pergi mendapatkan ubat..


kamu tak tahu citer ni?? memangla..
kan dah cakap..ni citer kartun zaman kecik 
si ben ashaari , eqbalzack & Edy Zaidi ..muahahaha..(dalam maksud tu)
budak-budak zaman 1 Malaysia mana nak tau katon ni..kehkehkeh
kalau nak tengok pergi cari kat you-tube yer..

-end-

* mintak sori..senior2 yang terlibat..saje gurauan malam..huhu..ilangkan stress
* sangat bizi..esok sampai ahad kena pergi langkawi..minggu depan exam..adeshh~!


26 komen:

khaifaiz berkata...

huhu..... kartoon terbaik mase tu..

P/s: selamat pergi dan selamat kembali.. jgn lupe ole-olenya

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

suka iklan ubat batuk tu...

tergelak saya disebabkan teringat masa kecik2 dlu siap tiru lagi iklan ni

hehe

mrs.sabri berkata...

cerita jepun maero attack tu memang tak pernah akak miss tgok tau..hahaha :)

Sunah Mohammad berkata...

hahaha! zaman saya power rangers ngan sailormoon lak kak...tomatoman pun...:p

Pendekar Berkuda berkata...

pernah dengar nama gaban tapi tak pernah tengok... huhuhu.. camne tu??

kpah k-poh berkata...

zaman kpah..citer apa?? hmmm...ohhh..tak de tv..

Edy Zaidi berkata...

betul2...mengimbau kenangan betul...tp edy still muda tau...xtua..haha

qasehraihan berkata...

khaifaiz:
mmg best..banyak lagi..tp dh lupa..hoho

ole2?bolehh..hehe

qasehraihan berkata...

GKSB:
iklan tu ada lg skang, tp dh diubah ckit...dlu lg lawak..haha

qasehraihan berkata...

mrs. sabri:
kak fina...saya pun!!haha

qasehraihan berkata...

sunnah mohamed:
tomatoman tu zaman akak jg...sama zamankah kita???hehe

qasehraihan berkata...

pendekar berkuda:
best..lagu dia lagiiiii la best..amat!hehe

qasehraihan berkata...

kpah k-poh:
hahahaha...xde tv kak??kehkeh

qasehraihan berkata...

edy zaidi:
kitadua mmg xtua..sbb kita kan makan jamu mak dara...kahkahkahkah

eqbalzack berkata...

hehehe...cikgu ni ada je idea nakbuat entry...
thanks cikgu...senang2 masuk la GA saya tu..ada rezeki dapat cokelats...

mzhany berkata...

hany sempat kot tgk gaban tuh, igt2 luper...tapi tang iklan tuh mmg skrg kekdg ada lagik kan....gile femes iklan tuh

Rozuan Ismail berkata...

zaman wan x de pon..hoho..power rangers ingat la kot

qasehraihan berkata...

eqbalzack:
eq..sy ni mmg a..ada2 je ek..huahua
nt pas blk langkawi sy join..sbb nt xbw lappy g sana..flight ptg ni..huhu

qasehraihan berkata...

mzhany:
gaban best part lagu dia je...citer di xingat pun..haha

qasehraihan berkata...

rozuan ismail:
pastinya awk xkan ingat sbb citer ni ms akak darjah 1..awk xlahir lg...hahahaha..

Amira Naddia berkata...

zaman sy zaman thunder cats!

oo..bestnye g langkawi..nk kirim siput boley?

sissyira berkata...

salam

cayalah,,kita tak layan la semua citer ni..huhu

AH7 berkata...

saya tengok kot..cite dan iklan 2....hehehhe

Tuan Penasihat berkata...

cerita kartun ni semua zaman TP jugak. teringat zaman sekolah rendah dulu. best. sampai sekarang teringat lagi.

Solihin Zubir berkata...

gaban.. haha.. rindunya zaman kanak2..
nostalgia btol..

TiKa LEh berkata...

kak, mau coklat dr langkawi..

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan