FOLLOWERS

Sabtu, Mac 26, 2011

SERAM..PANGGILAN DI TENGAH MALAM

seminggu ni saya mengalami keadaan yang menjengkelkan..
sekitar jam 2.00 pagi h/p saya akan berdering..
dengan nombor panggilan yang berlainan..
semua no h/p..yang tidak disimpan dalam fon..
yang bermaksud..saya tak kenal..

ada dua kali saya angkat sepanjang panggilan tersebut berdering minggu ini..
dahla lewat malam..no yang tak kenal
maka bila diangkat saya 'akan membisu'..
takkan bersuara walau sepatah..

pemanggil akan berkata 'heloooo'
dan kemudian dia pun memulakan hujahnya..
tahukah anda apa hujahnya?? hihi..



kelucahan yang amat meloyakan..
dengar suara seperti bangla..hohoho..

persoalannya..
dari manakah 'si lucah' tersebut mendapat no fon ku???uwaaa!!! menyakitkan ati..

-end-

* rasanya ramai yang pernah melalui pengalaman gini..
dulu2 telefon rumah mak pun pernah



18 komen:

khaifaiz berkata...

uish.. parah tu kak qaseh... kene buat no baru tu kak

awEEN berkata...

betul2..kene wat no baru kot tu..klu gune prepaid pon bhaye sebab if kite nk tpup dgn bg no fon kt org kedai maybe dr ctu la ade org salah gunakan no fon kite....

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

wahh! menyeramkan

mungkin kah jejaka lombok? hehe

jgn angkat kak...

mykhalis berkata...

bahata betol..repot je terus..jgn biar..

♥ ajaa tyne ♥ berkata...

akak bhaya tue..
dah la akak chntek..

buat report polis.
then tukar no phone okes.

Qaseh dalia adelia berkata...

tak pernah dapat col cenggitu sbb dia dah pesan kalau no tak kenal jgn angkat hehehe

qasehraihan berkata...

@khaifaiz
sayang nombor ni khai..hoho

qasehraihan berkata...

@awEEN
oo ek..ye x ye..stuju tu..

qasehraihan berkata...

@? ? ? ctiey ? ? ?
hah???lombok??haha

qasehraihan berkata...

@mykhalis
report?hihi

qasehraihan berkata...

@? ajaa tyne ?
hehe..mksih si cute..

qasehraihan berkata...

@Qaseh dalia adelia
dia tu sapa???aha..

shada wentz berkata...

hoho. tak angkat takot member call ade emergency, kalau angkat gini plak jadinye. hee

tak penah jd dkt sy. mintak simpang lah ye :(

kay_are berkata...

laa.. nape x angkat.. penat je call banyak kali semalam.. ish ish =P

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

mmg slalu jugak terkejut kalo ada yg call time lepas midnite...

tp kalo ada yg call lucah2 tu, bukan makin terkejut tp makin rasa nk mengamok ada la!!!

Rozuan Ismail berkata...

seram ni cerita dia..huhu

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

err..serius seram..bahaya2..kean buat report =D

Amni berkata...

memang dah agak dah... memang orang tu buat panggilan amsa macam gitu memang de prob nak melucah semua.. ewww..... men serkap jarang je semua no yang call tu kadang2..

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan