FOLLOWERS

Selasa, Mac 01, 2011

MARAH..TERSEND MESEJ KEPADA YANG DIMARAH..PERNAHKAH??

kisah ngeri hari ini...sangat menakutkan..lucu pun ye..
sangat stress tadi...nak marah kat PK Kuriklum..

jadi, karangan mesej pun dikarang dengan sungguh berjela..
bersinonimla dengan rasa amarah pada waktu itu..
konon nak mengadu kepada sang yang sudi mendengar..

tau apa jadi...





mesej  tu ter'send' kat PK yang nak di marah tadi...kahkahkah
punyala cuak dan sangat gabra...takpela..at least dia tahu saya nak marah..kihkih
 (mak aih..samsengnya..hehe)


pernah tak terjadi kepada anda begini~???
nak marah orang tu...tersend kat orang tu sendiri...haha


-end-

23 komen:

Rozuan Ismail berkata...

pernah..tapi kalau msg tu kita send dekat org kita syg.. lg la teruk effect nye..hoho

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

niat akak memang nak send ke atau saja2 karang jer?

hihihi..

Pendekar Berkuda berkata...

nak gak tahu.. apa jadi lepas tu?? huhu...

qasehraihan berkata...

rozuan ismail:
hahaha...ni ke sbb break aritu..

qasehraihan berkata...

GKSB:
mmg niat nk send kat gerangan yg akan menengarnya..kawan..lain pulak jadinya

qasehraihan berkata...

pendekar berkuda:
xle rview cni...hahahaha..nt ym

Qaseh dalia adelia berkata...

haha tak pernah pulak sis ..eh bhye gak tersilap sent ni hik2

Amira Naddia berkata...

ini gengster nie! peehh!

ibujelita berkata...

uik...wajib cerita ni....

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

wah...
kalo sy pon cuak 2 kak
pas2 PK ta ckp ape2 ke?
hehe

qasehraihan berkata...

qaseh dalia adelia:
xpernah ek..best woo..adventure..hehe

qasehraihan berkata...

amira naddia:
kalau kita bergabung mesti jd lai saseng..haha

qasehraihan berkata...

ibujelita:
crita jgn crita..hehe

qasehraihan berkata...

ctiey:
sblm silap send tu mmg dh btgang urat ngn dia jap..hehe..so dia xamik pot pun..haha

AH7 berkata...

so far blum pnh...tp kes tersalah anta msg 2 ade ah..hehehhe

nazirulhazwan~ berkata...

haha, xperlah la gitu, anta mesej jiwang kat mak pernah la, naseb bek mak gua sporting

qasehraihan berkata...

AH&:
hehe..tp best..adventure

qasehraihan berkata...

nazirulhazwan~:
waaaa...msj jiwang kat mak ek..
bonda gua pun sporting gak..silalah hantar..haha

Sunah Mohammad berkata...

aiyok...pernah! memang berdebar lepas tu...huish!

cik jijah berkata...

pernah!!! sekali... tapi smpt amek henpon dia and delete.. wakakak!!

kpah k-poh berkata...

mmg niat nak send lah tu..sbb tu lah tulis mesej...heee..

Edy Zaidi berkata...

stakat ni xpernah lg la..malu kot kalau jadi macam tu

Nadt berkata...

hahaha..bahaya gak tuh..abes tu PK tu ada reply tak?haha..

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan