FOLLOWERS

Khamis, Februari 10, 2011

AKU DAN PERFUME

rasanya semua orang suka perfume..
tiada yang tak suka bau yang wangi..(yang tak keterlaluan la..hehe)
dengan niat untuk keselesaan diri sendiri..
jangan pulak dengan bauan tersebut menyebabkan jatuh hukum lain terhadap anda..huhu


baru ni pergi sunway piramid..
tersinggah kedai perfume ('ter' tu!!..haha)
bukan tersinggah memang singgah..sebab nak cari perfume..
pfume yang saya selalu pakai tu dah kehabisan..




salvatore feragamo : fascinating 




tapi masa pergi nak beli yang di atas ni..
try test satu perfume BOSS..
sedapnyer bau..







BOSS ORANGE for women



memang sangat lembut baunya..serius ni..best baunya..
saya yang susah nak berkenan bau perfume boleh berkenan bau ni..hehe
lepas ni misi untuk mendapatkan pfume BOSS pulak..hohoho


siapa ada pakai perfume ni???


* sejak kerja memang jadi gila pfume..kehkeh
* kalau ada alkohol xboleh bawa sembahyang yer..huhuhu

27 komen:

E.d.Y berkata...

baru dpt hadia perfume smlm..huhu

Ujang9897 berkata...

beli lebih ek...nk satu..hee

qasehraihan berkata...

Edy:
wow!!sy yg hntr aritu dh smpai ek??kehkeh

qasehraihan berkata...

ujang9897:
mmg sesuai utk nyah boss tu..haha

ruby zaizi berkata...

nk pefrume free boleh??hehehe

qasehraihan berkata...

ruby:
boleh sangat..nt kita creet creet kt baju awak..free ler tu..hahaha

Rozuan Ismail berkata...

ada satu perfume wanita sy suka guna..enchanteur yg edisi baru nye..wangi tol

qasehraihan berkata...

rozuan:
awak pkai wangian pmpuan wan??hehe

MIZZ SUE berkata...

ASSALAMUALAIKUM

HAI..SAYA MIZZ SUE,
NAK MINTA ALAMAT RAKAN BLOGGER YANG PALING SAYA SAYANG BOLEHKAN?

SAYA NAK MENJEMPUT NI.

PLZ,HANTAR DI
sue_546@yahoo.com

SERTAKAN,

NAMA:
ALAMAT SURAT MENYURAT:
ALAMAT BLOG:
NAMA ANDA DI BLOG:


I LOVE U KORANG!!!
AJK OPERASI KUMPUL ALAMAT.

qasehraihan berkata...

mizz sue:
wow..
baik..malumat di fahami..hehe

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

uiks..

TERsinggah ye kak?
hehe. sy suka gak perfume.
kalau dpt gucci..
pehh..best2..
hehe.

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

:)

qasehraihan berkata...

ctiey:
pernah pakai gucci..
tp jodoh xpanjang..
mybe akak beli yg bau xbest kott..hehe

mrs.sabri berkata...

akak kureng suka la pakai perfume..tak tahu kenapa la..pening kepala..tapi kalau bau yg lembut2 tu ok la jugak :)

Admin berkata...

ptut wangi je masuk blog nih.. heehe :P

mzhany berkata...

besh eh kak, yang boss for women tuh. sy jenis suka bau keras, ala ala bau lelaki ;)

E.d.Y berkata...

perasan..huhu

qasehraihan berkata...

mrs.sabri:
saya mmg suka..xde pening2..haha

qasehraihan berkata...

admin:
haha..masukla slalu

qasehraihan berkata...

hany:
saya ni keras ke lembut ke..
saya kena cium sdri..idung sy susah ng bkenan bau pfume..hoho

qasehraihan berkata...

edy:
ceh..xbg can lasung edy ni..hahaha

eqbalzack berkata...

ni perfume org kaya2 je cikgu...
saya student, guna minyak attar je...haha

qasehraihan berkata...

eqbalzack:
kahkahkah...awak wat lawak la pulak..
xpe2 nanti ada ler tu 'secret edmirer' hantar tu..hoho

thanks eq..

nazirulhazwan~ berkata...

den biase pakai burberry jer;p

qasehraihan berkata...

nazirulhazwan~:
best ap bau tu..:-P

Lady Diana berkata...

hi!! i ni mmg giler perfume!! skrg ni pkai Diamond by Emporio Armani :)
BOSS tu mmg best! sgt feminin.. awww..

Perfume-Malaysia berkata...

perfume pompuan mmg byk yg best2...
incanto charm, burberry the beat,brit, d&g rose..byk lah..

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan