FOLLOWERS

Ahad, Februari 27, 2011

BERCINTA DENGAN BLOGGER TERKENAL...

ada ke terjadi keadaan seperti ini~??
BLOGGER JATUH CINTA SESAMA BLOGGER~??


rasanya xmustahil wujud..kerana
kita ini blogger tetapi kita ini pada masa yang sama manusia biasa..
jadi sebagai manusia biasa memang normal lah jika kita jatuh cinta..


tetapi..
menjadi tidak normal jika ada antara antara anda..jatuh cinta
sedangkan anda telah pun mempunyai pasangan..
samada kekasih atau hubungan perkahwinan..


jadi awas!! anda..anda..dan anda..
usah ikut bisikan syaitan..
yang sentiasa inginkan manusia melakukan suatu yang di luar norma
sentiasalah muhasabah diri..
dan berfikir apa tujuan sebenar kita di alam maya ini..
kerana...
SETIAP PERBUATAN BERMULA DENGAN NIAT~!

-end-


*1st time selama blogging ni, sehari xde langsung entry baru..semalam mmg sangat bz..adakah petanda blog ini akan bersawang selepas ini~??haha 
*tujuan den berblogging nak lepaskan stress sajoo..kihkihkih

34 komen:

lea berkata...

kalo bercinta dgn blogger tak femes pun ok gak kan

mrs.sabri berkata...

alhamdulillah..satu entry yg sangat bagus ye cikgu..ada juga ye di antara mereka2 ini yg jatuh cinta sesama mereka (blogger)..

Amira Naddia berkata...

sy cume nk bercinta dgn goku walaupun die bkn blogger sbb die otak kiri..apekah??

jgn la bersawang..sbb sy pun rase blog sy hmpir brsawang tak lame lg..

doakn saye dpt kpli ye..nk jd cikgu

qasehraihan berkata...

lea:
boleh je..xde hal..kalau dia nak kat lea la..hahaha

qasehraihan berkata...

mrs.sabri:
aa kak..sebab tu saya buat entry ni..haha

qasehraihan berkata...

ammira nadia:
akak doakan awak ngn goku sampai ke akhir hayat sbg pasangan..

dan doakan awak dapat KPLI..huhu
nanti boleh kita g ngajo sesama..hehe

Rozuan Ismail berkata...

kawan wan bercinta di laman sosial tagged dan baru je kahwin cuti raya cina hari tuh

Sunah Mohammad berkata...

ops, saya bukan~ lalala~ :D

mzhany berkata...

betol kak, sy stuju, jgnla kacau rumahtangga orang kan...kalau kacau pakwe org pun dah kesian, inikan pulak rumahtangga orang...fikir panjanglah yer....

qasehraihan berkata...

rozuan ismail:
tahniah untuk kawan wan..

qasehraihan berkata...

sunnah mohamed:
kalau bukan bagusla..haha

qasehraihan berkata...

mzhany:
haha..sy stuju tu...

Izamir Ridzwan berkata...

huuhu opsss.. kalau mereke bertemu jodoh jugak?

Pendekar Berkuda berkata...

kalau pendekar lak agaknya boleh tak? nak bercinta dengan blogger terkenallah macam ni.. heheh..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

jodoh ada di mana2...

berkenalan dgn Teman Tapi Mesra di FB, membawa ke dunia realiti...

tapi tak pasti kesudahannya lagi

=)

kpah k-poh berkata...

akak pun..entry 3 hari baru tukar...tu pun jenuh perah otak..

Edy Zaidi berkata...

kesian blogger tak femes macam edy, xde org nak ajak bercinta...haha

qasehraihan berkata...

izamir rizwan:
kalau bertemu jodoh..tu dah namanya ketentuan..haha

qasehraihan berkata...

pendekar berkuda:
boleh2 silakan...cari yang glemer, mmg banyak..risik ngn ben ashaari..biasanya yg selalu nempek kat blog dia mudahla jd fofular..pilih saja..ahaksss

qasehraihan berkata...

GKSB:
wah wah wah..ye ke anis???akak tumpang gembira untuk awak..yeyay!!

qasehraihan berkata...

kak pah:
hahaha..ilekss kak, kita cool je..

qasehraihan berkata...

edy zaidi:
mana pulak xada..aritu sy g pinang awak utk bcinta..awak yg xterima..huahuahua..
jgnla terlalu merendah diri..awk mmg ramai peminat..hehe

nazirulhazwan~ berkata...

ujang wo0o becinta ngn blogger, ahaha
tp best rasenyer sesama blogger becinta, pasangan akan lebih faham hidup seorang blogger

Solihin Zubir berkata...

jenis penulisan seseorg blogger tu juga bleh wat org jatuh cinta.. kan.. heheh...

sissyira berkata...

salam


bercinta dgn blog je bukan dgn blogger...hehe.... nak elak la semua tu..huhu

qasehraihan berkata...

nazirulhazwan:
lebih faham ek..ye kot..tapi kalau jenis xfaham....xfaham jugak..ahakss

qasehraihan berkata...

solihin zubir:
sangat setuju..hehe..

qasehraihan berkata...

sis syira:
serik beno bunyi ni kak..huhu

aiman berkata...

mcm logik je

darkbatman berkata...

arghh sy sgt terase ngn en3 eni.. pendekar mmg nk kene luku. kehkehkeh

Belalang Hijau berkata...

belalang pernah jugak buat entry mc nih...hee

qasehraihan berkata...

aiman:
logik apa??krg kefahaman d situ..haha

qasehraihan berkata...

darkbatman:
uiksss..nape terasa??apa kaitannya dgn pdekar dgn entry saya??huahuahua..

hai encek dark..salam kenal

qasehraihan berkata...

belalang hijau:
owh ye ke..bagusla..saling meningatkan..

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan