FOLLOWERS

Isnin, Februari 07, 2011

APA KES KAU JELIR-JELIR LIDAH???

anak sapa ni??
kecik2 dah main jelir2 lidah gini??
mak dia tak ajar ke?? hakhak



haha..entri ringan..
tajuk tak ada kaitan apa2 pun..

dulu masa kecik..kalau jelir lidah mak kata
'nanti Allah kerat lidah'
terus nangis takut!!..kihkih
pernah tak dengar??..hehe

sungguh hebat pendekatan ibu-ibu dahulu..halus dan menyakinkan
sekarang kalau main jelir lidah ada tak kemungkinan mak2 sekarang cakap..
"jelir-jelir lidah nanti mummy xbeli PSP!"..kwang3


-end-

*gebu giler baby ni..gabungan kromosom genetik cmna nak dpt gini ni??


14 komen:

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

alaaa...budak kecik jelir2 lidah pun comel apaa... :-DD


p/s: mari la kat skolah kita, blh jumpe :-) nak tak??

Rozuan Ismail berkata...

mak tak pernah marah pon kalau jelir lidah..hehe..mungkin comel kot kalau jelir lidah..huhu

nelly berkata...

comelnya !

qasehraihan berkata...

blade:
mmg comel pun...saja je guna gmbr tu
sbb nk ckp psl jelir lidah tu..hihi
g skolah awak???
ai ni ngajo kat subang jaya ni!!haha
nantila kalau ada jodoh jumpala tu..haha

qasehraihan berkata...

rozuan:
mungkin zaman akak je kot..haha

qasehraihan berkata...

nelly:
comel kan??huhu

lea berkata...

ugutan berbisa tu...haha

qasehraihan berkata...

lea:
btul2..haha

Sari berkata...

salam qaseh..
cuba try tutorial psl hb ni kat blog deqlis..ni link dia yer
http://ellismelia.blogspot.com/2011/02/square-heartbeatmy-banner-for-you-tiada.html
hrp berjaya..
i klik hb 4u..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

sekarang ni saya plak usik adik cam tu hehe

qasehraihan berkata...

sari:
akak mksih banyak2

qasehraihan berkata...

GKSB:
hehe

E.d.Y berkata...

budak2 skrg mana makan saman...ugut macam mana pun tetap buat

qasehraihan berkata...

edy:
boleh..kita didik betul2..mau ke x je..hehe

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan