FOLLOWERS

Ahad, Februari 06, 2011

MOOD NAK FOLLOW NI..TINGGALKAN 'URL' YERR..

Salam pagi..
hari yang indah dengan yang hati yang berbunga2..
nampak tak..mood yang sangat indah di kesan di situ..haha
hari ni bangun pagi dengan mood yang sangat cemerlang..

bertekad untuk..
mem'follow' anda-anda yang dan follow blog ini..(walaupun follower ciput..hik!) 
rasanya ada yang saya belum balas
saya benar2 mintak maaf kepada sekalian anda yang belum saya balas follow..
bukan kerna mainan 'i follow u, u follow me'..
tapi dengan niat mudah untuk kita saling berhubungan..


tetapi hajat2 tersebut tidak kesampaian pabila:
anda-anda tidak sertakan URL/link blog untuk membolehkan saya singgah dan follow semula..huhu

jadi..
dengan rendah hati saya memohon anda2 semua yang dah follow 'cahaya citra jiwa'..
tinggalkan URL anda kat entri ni untuk membolehkan saya follow balas..
dan kemaafan dipohon atas kelewatan tersebut..okies!



tapi janganla ada banyak widget sangat dik..pening 'akak' ni..haha
kalau saja2 nak mintak saya follow pun boleh..xde hal punyoo!!
berkawan biar berjuta..hihi



-end-

*ada ke?? saya pun tak pasti sebenarnya..kala semua dah dibalas..alhamdulillah

8 komen:

bunga berkata...

betul berkawan biar sejuta dear..

qasehraihan berkata...

bunga:
saya belum follow awak ker??
jap ye sy g follow

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

slalu2 la singgah kat blog kita :-)

ni mesti kes byk mkn buah limau ni kan??? :-)

qasehraihan berkata...

blade:
haha..apa kaitan limau dgn mood berbunga??

E.d.Y berkata...

tu la..problem la yg xde url tu...

boleh tukar setting, just click kat gambar kita sendiri, then g setting kot...pastu add link..lebih kurang camtu la..xberapa ingat

qasehraihan berkata...

edy:
kalau awk xingat saya lagi xingat..
eh tp sy muda lg dr awak..hahaha

the loner berkata...

meh jalan jalan sini..tgk apa yg best..hehe.. selamat berkenalan =)) http://thelonersecret.blogspot.com/

Ibu Aniq berkata...

kak..meh ler singgah2 blog sy..cuci2 mate..
www.citraonlinebiz.blogspot.com
i follow u...

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan