FOLLOWERS

Rabu, Februari 02, 2011

HEBATLAH DIA!!

rasanya setiap orang mesti ada baju batik kan??
kalau kakitangan kerajaan lagi la kan..
setiap khamis kena pakai baju batik..

baju batik mmg cantik dipakai..tapi nak gosok seksooo..hehe
nak layan kedutnya tu..ayo yo..bisa buat angin satu badan kan..
kalau dulu2..baju batik saya akan terus gosok slps dah spin..tu time rajin
kalau time tak rajin..masa nk gosok saya basahkan seluruhnya..


tapi skang xyah susah2 dan..
guna aje ni..
jeng jeng jeng..


kiwi kleen fabric starch

nescaya baju batik anda akan senang digosok tanpa kedutan maha degil lagi..hehe
untuk shawl yang lembik2 tu ok gak guna ni..
percayalah..hehe

-end-

*dulu masa skolah nak keraskan tudung skolah, tenyeh dgn lilin sajooo..haha


15 komen:

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

stakat ni pun, saya sembur air jer time nk iron baju tu...

qasehraihan berkata...

blade:
hehe..kdg2 klu kehabisan stok sembur ngn air gak..

Sari berkata...

elok bebeno le utk ksari yg maleh menggosok ni..hehe

qasehraihan berkata...

ksari:
hehe..btul tu kak..samala kita

Sari berkata...

a'ah kena tukor code tu..pegi kat blog Deqlis yg ksari higligt dlm entri ni utk amik codenya http://saricorner.blogspot.com/2011/02/musykil-atau-x-sabo.html

edy berkata...

sy bju batik lgsung xdak...kain batik mak sy ada la....hahaha...blh x pkai ni

qasehraihan berkata...

sari:
akak..saya dh tukar yg banner..yg kotak kat sidebar xtahu..hehe

qasehraihan berkata...

edy:
haha..apa2 pun boleh

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

kak! lame ta jenguk kak!

sebokk bjalan ni.
ngn e..hehe

emmm..starch!

ct pon suka guna starch kat tudung.
senang nak jadik. tak lembik2..
hehe.

kalau ct. tudung cantik..cun..'happen'..awu konfiden nak pi kelas!
:)

mzhany berkata...

kak, betol eh berkesan utk baju yg kedut kedut nih...ada kemeja husband nih sehelai, eiii sakit ati sgt kalau iron....

TiKa LEh berkata...

guna lilin tu memg famous tyme sek dulu..hehhe

qasehraihan berkata...

ctiey:
btul..kalau tudung xjadi..emosi pun rasa semacam jerr..haha

qasehraihan berkata...

hany:
hany try lerr dlu..hehe

qasehraihan berkata...

tika:
mmg sgt femes emes pun..haha

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

haha..emosi pon ta menjadi,

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan