FOLLOWERS

Khamis, Februari 17, 2011

SINGLE BUT NOT AVAILABLE~!!

baru balik dari kerja..keje makin menimbun
sapa cakap jadi cikgu senang..mari sini nak piat telinga dia..hehe
tak cukup dengan yang ada, satu lagi post bakal disandang 26 februari ni..
membuatkan jiwa ini rasa~!!...........hahahaha...ketawa dalam geram..
balik-balik orang yang sama..macamlah takde orang lain kat sekolah tu~!!..hadoo..


tapi takpa..motivator saya cakap, kat mana-mana pun ada stress..
buat kerja kena enjoy...baru datang keseronokan bekerja..
tak boleh BERKERUT MUKA..NANTI CEPAT TUA..~!!!..ahakss



klik sini untuk berkenalan dengan my motivator...
tapi AWASS~!! jangan ngorat dia dah la..bak kata ujang9897 ,
beliau ini SINGLE BUT NOT AVAIlABLE..hikhik



kalau stress kena tengok gambar anak sedara ai yang kat jepun ni...
tenang je bila tengok~!!
yerr~!!..dusta semuanya..mataku tak sipit..ni tak tahu anak sapa ntah ni..kahkahkah



-end-

* dalam takda idea..siap juga satu entry merapu ni..hoho








22 komen:

TiKa LEh berkata...

hahha..sy thu keje cikgu stress..3org family sy cikgu..sume ad stress masing2..hehe

khaifaiz berkata...

hohoho.. selamat bekerja..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

eqbal zack?
hehe...

ye r kak. kat mane2 pon stres kan...:)


uiks..ank sedara dr jepun?
hehehe....;p

qasehraihan berkata...

Tika Leh:
hehe..mmgla..tp kalau yg kita suka kita akan enjoy~!

qasehraihan berkata...

khaifaiz:
mksih khai..:-)

qasehraihan berkata...

ctiey:
hehe..nape byk sgt tana soal??haha

nazirulhazwan~ berkata...

encek eqbalzack best kan??hehe sgt bagus woo sbg seorg blogger, da la educated, bukan cm ujang jijik tu.haha

qasehraihan berkata...

nazirulhazwan:
yup..perlu dijadikn idola..kpd smua..hehe

nak jugak kutuk member dia tu ek..hahaha

E.d.Y berkata...

good choice of motivator...

Tanpa Nama berkata...

selamat berkhidmat untuk anak bangsa..

eqbalzack memang blogger hebat..hehe

qasehraihan berkata...

edy:
hehe..caranya menyenangkan..sbb aura cikgunya tu..

qasehraihan berkata...

tanpanama:
mksih..
eqbal mmg patut dijadikan idola oleh semua..

AH7 berkata...

huhu~~ sy pun bz kak

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

hehe...;p

mzhany berkata...

ha, betol kerjaya cikgu skrg mencabar byk keje kan...balek lambat sokmo ;) tp besh tang cuti hihiihi

qasehraihan berkata...

AH7:
bz???bgsla..lama2 nanti kurusla awak dik..haha

qasehraihan berkata...

ctiey:
:-P...nape??haha

qasehraihan berkata...

mzhany:
cuti skrg un xtenteram..haha

Rozuan Ismail berkata...

wah!!jawatan baru pulak ke..banyak la tanggung jawab pasni..

motivator tu laki ke pompuan?hehe

erm..kalau anak sedara cute cam tuh,penat pon x pe,,hehe

qasehraihan berkata...

rozuan ismail:
ye sentiasa dpt kerja..orh yg sama je..huhu

eqbalzack berkata...

salam...
lorrr...saya ke motivator tu? haha...
terima kasih buat back link.
baru perasan. saya skrg ni pun teramat2 la busy...ptg baru dpt tgk komen2 kat blog.
mungkin ada sedikit tips utk cikgu dan kawan2 blogger;
1. sejak dulu, saya akan buat sesuatu yg saya benar2 suka. contoh belajar dan mengajar (Physics), blogging dan memancing ikan utk jadikan saya seorg yg lebih sabar...

2. saya 'persetankan' org nak cakap apa tentang saya sebab rezeki saya Allah s.w yang bagi. buat kerja kita je cikgu.

3. apa2 yg di beri pada saya (tugas) saya akan sedaya upaya utk siapkan secepat mungkin. mmg kadang2 saya mengeluh tapi bukan mengumpat...hehe

4. ingat satu je cikgu 'stress boleh buat kita berjaya!!'

5. pengurusan masa mesti betul..24jam mmg cukup utk kita...hehe

membantu tak tips ni?

qasehraihan berkata...

eqbalzack:
mksih banyak eq..terharu sob sob..
stuju sangat stress boleh buat kita berjaya..saya pernah menjadi sangat gila pada kerja..tersangat2..mmg org tau sy ni mmg suka keje..kahkah..tu yg salu kena tugas2 tu..

t skrg dh mula sloww..sbb pikir, smpai bila..bgla org ain belajar..klu sy pindh skolah nt kang lumpuh skolah tu!!hahaha..(sempat lh sy ni)

tq so much my dear motivator!!

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan