FOLLOWERS

Rabu, Februari 02, 2011

LELAKI PUN 'DATANG BULAN'

pernah tak jumpa lelaki yang 'datang bulan'..haha
bukan perempuan je datang bulan..
perempuan kalau nak datang bulan mesti perangai pelik..
moddy manjang kan..

lelaki pun sama..
lelaki juga ada masa dan ketikanya
datang angin kus2nya..
cepat panik..
cepat gelabah..
nak marah je..
nak2 kalau balik keje..
ada lak yang wat hal dan xkena pada jiwanya time tu..
padanya masa tu, dahla fizikalnya penat..hatinya dipenatkan lagi..
maka kemudian, akan ada la tindakan yang mengecilkan hati pihak lain..
xkirala..aweksnye ke..wifenyer ke..kawan pempuannyer ke..


gambar xde kaitan apa2 ni..
cuma duk bayang lelaki gagah ensem bergaya cmni..
tetiba dtg bulan..mmm..lalala..ayoyo..hehe


wahai lelaki..
kesianla orang tu..
kadang2 dia cuba nak bergurau je time tu..
tapi kena marah..huk huk

give & take la..

-end-

12 komen:

Rozuan Ismail berkata...

lelaki dtg bulan?huhu..pelik bin ajaib..

qasehraihan berkata...

rozuan:
tu perli tu..hahaha

Un Phat Lee berkata...

panas baran ke laki tu?

bighagenjo berkata...

ade ke?

Hanis MY berkata...

hehe betul tu ada jugak masanya lelaki yg mood swing mcm ppuan mmg haru jadiknya huhu..salam kenal..sy folo blog ni...

qasehraihan berkata...

un phat lee:
xtau..ckp secara global ajerr
lelaki ada time dia jem gak..kan???

qasehraihan berkata...

bighagenjo:
hahaha..awk lelaki kan??

qasehraihan berkata...

hanis:
betul tu...hehe

E.d.Y berkata...

jiwa lelaki pun kene jaga..kalau perempuan dah xmakan saman, dah ditegur masih sama je perangai..macam mana lelaki tak menyirap...fikir-fikirkan

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

xtau pulak ada lelaki mcm tu..kalo bukan dtg bulan yg mcm pmpuan tu, rasanya dr sudut perasaan jer..saya boleh la setuju stakat tu...

kdg2 kalo duk pikir sgt masalah, kita ni jadi serabut jugak..nak2 time bini duk berleter itu ini mcm semuanya xkene..abis dr A sampai Z nak diterangnya...walhal apa yg kita buat masa tu dah betul..eeiiii, lg geram! masa tu la rasa mcm nak makan org jer..

so time tu la, rasa nak bersendirian buat seketika..lepaskan diri drp semua masalah wpun skejap..

qasehraihan berkata...

blade:
akak stuju beno tu..hihi

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

hubby akak 'datang bulan' tak?

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan