FOLLOWERS

Jumaat, Disember 17, 2010

GUGUR??? KATAKAN NO NO NO

ngada-ngada je bunyi tajuk tu kan..hehe
skang saya nak share satu benda tentang penjagaan diri..
kalau nak tau kn..dlu saya ni ada masalah rambut gugur..
uiiii..kalau bershampoo tu kan..mak aih!!
klu 10 kali sari mandi boleh jadi botak a gayanya tu tau..
xcaya?? tgk gambar bawah ni..

tu gambar rambut gugur tiap kali bershampoo...dulu kala
dasat takkkk??huhu
gigih tak ai snap bagai..

dulu2 kala ai pakai shampoo ni..

dove anti-bnda yg sume org xmau tu..haha

then..suatu ari..ai gi saloon
pas dah cut..wash..sume tu..
ai sembang2 ngan tokey saloon tu..
then dia suggest shampoo kat bawah ni..

renewal shampoo..
dah abis setengah dah tu!!hehe

ni perapi nya..
lagi teruk..dah nak abis sangat dah tu!!hak hak


beza warna tu..sbnrnya biru untuk anti kemumur..
sebelum ni beli yang pink cair sama ngn conditioner tu..
pas abis yang tu saya beli yang biru tu..saja test..
conditioner masih xtukar warna biru sebab pakainya ckit2 kn..kedian2 a kan..
semua2 ni hanya ada kat saloon sajooo ye..xde kat soping komplek..


pastu kalau nak kemumur yang gila tu jadi mayat terus tra yang bawah ni..
mayat ayatku bagi..huh


wah consultant lak dah..tadi secretary ngn manager..kuikui
yang ni pakai pas bershampoo..pas rambut dah kering ckit..


so skang..memang masalah gugur dh xde..
slow2 a..bukan langsung seurat pun xgugur kan..hehe
so?? gugur?? no no no..hehe


* uii letih layan kejar rambut kat lantai kan..hakhak
* sori lerr..jap saya..jap ai..jap ku..sesuka hatiku sajooo kan??hehe

12 komen:

Rozuan Ismail berkata...

banyak nya rambut gugur,,padahal treatment pon pkai byk..x jadi gak ke

qasehraihan berkata...

rozuan:
banyak kan..tp tu dlu la..skang no no no..ahakss..

suichi berkata...

katakan tidak pada rambut gugur yeaah~~~

aphrodita wibowo berkata...

waaah...harus dicoba ini shampoo nya:)

eziatul syahirah berkata...

wahh.. beli kat saloon mane tuu? :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

berapa harganya kak??

qasehraihan berkata...

suichi:
yeahh..gak..ahakss


aphrodita:
ye..harus di cuba..hehe

eizatul:
kat unisex saloon kat subang jaya

GKSB:
harganya 60++ sebotol stiap 1, botolnya brapa liter ntah..xbw balik kg..skang kt kg pkai shampoo yg kat cni ajee..nt akak dh blk sana, ai bgtau brapa liter..

tp yg consultant tu lagi mahal..70++ sebotol kalu xsilap..huhu

Atika Natasha berkata...

uiks..bahaya tuh kak..
amacam bkesan tak syampo0 yg beautician tu suggest?hehe

qasehraihan berkata...

sangat berkesan..cubalah..hehe

mzhany berkata...

ummm, hany pun rambut sokmo gugur, tapi setkt ni hany tak tukar2 sgt sbb hany alergik ngn bau berlainan...hany gune yang cosway punyer...

BLADE EDGE berkata...

salam...

ingatkan apa la yg gugur...rambut jer rupanya :-)

anyway selamat dtg ke blog saya..ada masa dtg la lg..

Nur Ardilla Najwa berkata...

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan