FOLLOWERS

Khamis, Disember 16, 2010

AKU MASIH DARA

baru-baru ni masa g tengok crita Narnia..
ada promo tentang filem ni..
ni dia bannernya..

aku masih dara tajuknya..

filem ini mula ditayangkan arini..16 disember 2010
tapi masa mula-mula saya tengok bannernya..
saya berkata, uih tajuknyerr!! (dalam ati a..hehe)
ntahla..nape filem-filem melayu perlu dibuat tajuk seperti itu..
kalau dulu ada filem jalang, datin ghairah..skang aku masih dara you..hakhak
tapi bila tengok tajuk tu..saya dah dapat agak filem tu mig punya..
dah sinonim kott..hehe

tapi dikatakan filem tersbut banyak unsur2 nasihat..
walaupun dikatakan ada juga unsur-unsur kontroversinya..
contohnya ayat :
orang perempuan sekarang pakai tudung sebab nak sembunyikan love bite..
diungkapkan oleh diana amir kepada yana

uii..malu ai dengar ayat cmtu..uhuk uhuk..
so kepada uolss yang minat filem melayu..
bolehla mula ke pawagam arini ye..
-end-

* ai nak layan twilight..twilight new moon akan ditayang kat star movie 19hb..lalala


20 komen:

Rozuan Ismail berkata...

tggu la kawan2 komen dulu citer ni..kalau ok g tgk..kalau x,erm x pe lah

Ujang9897 berkata...

lucah di situ

qasehraihan berkata...

ujang & rozuan :
mmm...xpe kita tunggu org tgk dlu a kott ek..

Payche berkata...

fuh.. citer da macam hot jea...

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

wahh...
abg farid saya jadik jht lam filem ni.
tp..kene tgok gak!

ri 2 da tgok d sebalik tabir filem ni..
hehe...

qasehraihan berkata...

payche:
hot hot hot..uhuk uhuk..

city farid:
jahat pun jahat lerr..jnji minat giler..haha
kakak buat entri ni sbb awak gf farid kan..ahakss..wah..farid kamil tu!!jd adik iparku..kuikui

Azmira Yusoff berkata...

citer mcm best jee ..

mr.syazwan berkata...

aku sanggap lubang...

antara dialoqnya

hehehe

tgk baru kritik x la seteruk pun cite ni...

=)

mzhany berkata...

KakQaseh...ahah sesuke hati je panggil kak kan...ummm header tu chanteqqq hehehe...dan sy sgt suke sbb anak2 akak pakai kaler hijau....

ok kak, keep in touch jugak...

qasehraihan berkata...

azmira:
aa..cm est..bleh ler g nt..

mr.wan:
tau gak pasal dialog tu..
tp ai segan nk post kan..haha

mzhany:
suka sebab dorg pkai ijau??nape ek..
tp my peberet kaler mmg ijau..
k keep in touch

arina berkata...

sudah follow sini. nnt follow balek ye ;p cte nie besh eh??

arina berkata...

follow sini ;) nnt follow yea ;p

qasehraihan berkata...

mksih arina follow akak..jengukla salu..hehe

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

kak!
tq la sbb igt kt saya..
hehe...

ye2..tiap2 mlm mimpi pelok abg farid!
hehe...
glamer la akak nnt..
adik ipar artis!

Cik Tom berkata...

tajuk pn dah mcm lucah..sis..jom join segmen review blog dr cik tom..terhad kpd 30 blog je..

eqbalzack berkata...

saya sebenanrnya kurang gemar cerita2 melayu yg menggunakan tajuk seperti tu...rasanya itu hanya nak melariskan tiket je...

YanaMIB berkata...

ehehh layan twilight je..opps..=P


keep in touch ya..da follow u blk..huhuhu~

TWEETY BERT berkata...

bess ker cter ni...???

sis tmpt folo sy di bwh skali ehhehe

a n a s t a s y e a berkata...

anastasyea belum tengok lagi cite nie.. mungkin minggu nie kot. Tu pun kalau tak ada apa2 hal .. =)

p/s: terima kasih kerana menjadi follower anastasyea yang ke 3412. Dah follow blog ini .. =)

qasehraihan berkata...

ct:
wawawa..peluk jgn xpeluk..hihi

tom:
nt akak g jenguk awak tgk semetu ek..

eqbal:
aya stuju dgn awak tu..hehe

tweety bert:
nt akak jenguk awak..

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan