FOLLOWERS

Jumaat, Disember 31, 2010

KAT PERAK ADA TEMPAT NAMA KOTA BHARU KE ERK??

yang ni saya crop tadi  dalam jam 8.00 malam tadi..
semalam tak dapat nak post sebab gmbar xdapat upload..



 
saya nak tanya..kat perak ada 'kota bharu' ke??
banyak kali gak dah saya tengok...tu yang terbuka rasa nak tanya..
bertanya xsalah kan..hehe..mmg ada ek??

-end-


11 komen:

ruby zaizi berkata...

huhu rasanye ada..ntah cube tnye org perak :P

Zetchi Henry berkata...

Salam sekadar jengah di sini..
Hehhe, kadangkala benda itu silaplah.

Kita tak boleh nak percaya juga..

Seizer berkata...

memang sengal pun bende ni.. sbb tu saye x pakai

syafiQakarim berkata...

hahah baru2 ni pegi perak.yup...
kota baru memang wujud dekat perak.
sebelum sampai bota hari tu,
ada nampak signboard kota baru.
huhu.tak sangka kan.

qasehraihan berkata...

ruby:
k nati saya tanya orang perak..hehe

qasehraihan berkata...

zetchi:
silap gak ek??y la...buatan manusia kan..huhu

seizer:
sengal???haha..org muda2 sua gua pkataan sengal..

xsengal kottt..hehe

qasehraihan berkata...

syafiq:
bio benar???mmg ada??wawawawa...hari ini alam sejarah..

1 disember 2010..br ku thu kota baru ada kat perak..hehe

toce..toce..

mzhany berkata...

bena tu silap kak, hany dah lama gak sedarinya. kt feedjit hany, selalu dapat kota bharu perak, seri kembangan, negeri sembilan...huhu mentang2 la slangor dgn N9 dekat kan...


kakraihan, selamat menyambut tahun baru 2011

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

ade ke kak?
ade kot!

qasehraihan berkata...

mzhany:
tapi syafiq ckp mmg ada..huhu

ctiey:
ntahla dik..akak pun kompius..tp syafiq kat atas tu ckp ada

Suara Kalbu berkata...

Salam Qaseh,

Memang ada tempat nama Kota Bharu di Perak. Kampung mertua ida dekat dengan Kota Bharu ni. Tempat ni dekat dengan area Gopeng. Biasanya kalau ida menziarahi ibu saudara di Changkat Legong ida akan lalu tempat nama Kota Bharu ni.

Untuk details, ida bagi link ni utk Qaseh.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kota_Bharu,_Perak

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan